varumarke_defacto_sommar
Ronny Latva, ägare av RC Chocolat.Foto: Pressbild

RC Chocolat på topplista

RC Chocolat i Sigtuna har utsetts till 13:e bästa konditori i landet i en jury bestående av de 100 bästa konditorierna.

marstac_aug

Svenska Gastronomipriset delades ut i en rad kategorier på måndagskvällen. På 13:e plats bland Konditoriernas konditori kom RC Chocolat från Sigtuna. I juryn satt representanter från de 100 bästa konditorierna i landet och tog ut de 20 främsta. Det är en stockholmsdominerad lista med topp 4 samt 12 av de 20 bästa konditorierna. Bäst i landet anses Fosh Artisan Patisserie vara (Stockholm). I 25 år har Kockarnas kock och Koackarnas krog utsetts, men Konditoriernas konditor har bara utsetts i två år.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

happy_homes_sommar
farbrorbla_host2017
extra

Kalle vann VM i V75

Nöjesnyheter Sigtunabon Karl Sandström blev världsmästare i V75-tävlingen i direktsänd tv: - Häftigt! Det känns fantastiskt - jättekul, sa Karl efteråt i ett pressmeddelande från ATG som arrangerar tävlingen

extra

Carola gör julshow i Steninge slott

Nöjesnyheter Carola kommer att flytta till Steninge slottsby och nästa år blir det en julshow: - På mindre än ett dygn har det rasat in över 200 mail med förbokningar till nästa års stora julkonsert 'Jul med Carola & hennes vänner i Steninge slottsby’, skriver Carola på sin Facebooksida.

forskontor
defacto_panorama_boka_mote

Krog blir kontantfri

Nöjesnyheter Magasinet i Märsta Centrum blir kontantfri med start 1:a december: - Kontanthanteringen överlag minskar och hanteringen av just kontanter känns gammaldags och vi vill ju såklart hänga med i svängarna och förnya oss, säger delägaren Christian Cederferm till märsta.nu

banner_december

GGG gör julfest för pensionärer

Nöjesnyheter Initiativet GGG, Guldkant för seniorer, kommer att arrangera en Julfest för äldre på Eurostop 21:a december: - Tack vare hjälp från olika företag så kommer vi att kunna hålla den kostnadsfri. Det blir julbord, musikuppträdande, tomte, lotteriförsäljning med mera, hälsar Monika och Eva på GGG för seniorer.

extra

Coldplay hjälpte märstabo med insamling

Nöjesnyheter Märstabon Abdi Addow samlar in pengar för en ambulans efter terrorattacken i Mogadishu, oväntad hjälp till insamlingen kom från Coldplay som retweetade insamlingen: - Vi fick in 200 000 kronor på bara 40 timmar. Coldplay har också delat insamlingen på Twitter, där de har 24 miljoner följare – vilket är enormt. Vi är jättetacksamma, säger Abdi Addow till Aftonbladet.

”Tessan” kan bli Årets PT

Nöjesnyheter Therese ”Tessan” Berkovits (fd Johansson) har nominerats till Årets PT: - Fantastiskt kul att vara en av de nominerade bland flera tusen förslag som kommit in, säger ”Tessan”.

borg
vidargatan7
Festspecialisten – Standard
nfc_vinter
slutstation
standard
Norra Redovisningshuset
lions_standard
lindvagen27
julgranshamtning
connys
matcher_skanela
jul2018
dogranch
solrosvagen28
colorama_jan
yrkesutbildningen
blackfriday
agy2
cricketklubben