banner_moderaterna
Ronny Latva prisades tillsammans med andre caféägare på White Guide-kalasetFoto: Pressbild/White Guide/Linn Glimne
Ronny LatvaFoto: Pressbild

RC Chocolat bäst i Sverige

RC Chocolat har utsetts till Årets Bästa Café av White Guide: - Idag kammade vi hem priset "årets bästa café" på white guide! Vi är så glada, skriver RC Chocolat på sin facebooksida

banner_moderaterna_artikel

I samband med en gala på White Guide-kalaset på Skeppsholmen utsågs vinnarna bland cafeerna i landet. Årets bästa Café blev RC Chocolat i Sigtuna. Så här lyder motiveringen; ”För att med stor hantverksskicklighet ha skapat ett möte mellan fransk och svensk konditorikultur där experimentlusta och atmosfär
gör att man ständigt längtar tillbaka.”

Årets Bästa Café är är White Guides finaste pris. Vinnare kvalificerar sig genom sin totalpoäng. 351 caféer gjorde upp om priserna. RC Chocolat låter hälsa via Facebook att man är ”så glada”.

sap_valet2018
happy_homes_juli

Klart med Carolas julshow

Nöjesnyheter Biljetterna till Carolas hett eftertraktade spelning har släppts och det ser ut att bli en succé framåt jul: - Det här är en dröm för mig. En längtan. Att få göra ”Jul med Carola” i Steninge slottsby. Jag producerar själv. Jag är min egen, och har varit så sedan jag skilde mig, tänkte jag säga, säger Carola till Aftonbladet.

steningeslottsommar
theweek_2018
banner_center_helsida_tva

Här visas kvartsfinalen

Nöjesnyheter Vill du också se kvartsfinalen tillsammans med andra? Sveriges VM-äventyr har varit en succé för både landslag och lokala krogar som satsat på gemenskap i samband med matcherna.

marstakalaset

Pop-up-park öppnar i Märsta

Nöjesnyheter Ikväll invigs Pop-up-parken i Vikingafältet i Märsta: - Pop up-park Märsta är en tillfällig mötesplats under sommaren där det kommer att finnas massor av kul saker att göra, säger planarkitekten och projektledaren Maria Nästesjö

centerpartiet_helsida_ett
EXTRA

Märstasalongen klippte hemlösa

Nöjesnyheter Peter Aslan och hans team från Frisyr var med och klippte hemlösa på Medborgarplatsen under söndagen: - Det är en bra möjlighet för oss att ge hjälpa utsatta, säger Peter Aslan.

bildextra!

Så gick det i Brännplattan

Nöjesnyheter Brännplattan Open gjorde comeback i lördags och blev en succé: - Det var en mycket grymt härlig dag och lycka och ett lyckat evenemang. Jag tror ingen vaknade på söndagen och hade haft tråkigt, däremot var det säkert många som hade ont i kropparna, säger Jimmy Karlsson i Skånela som låg bakom arrangemanget.

sportfiskebanner2

Konstverk till nya Arlanda

Kulturnyheter Arlanda flygplats får ett nytt konstverk som kommer att installeras i samband med nybyggnationerna: - Som en del i arbetet med att utveckla en gemensam designstrategi för Swedavias flygplatser har tillgängligheten till och utbudet av konst på våra flygplatser etablerats som ett viktigt verktyg, säger Jessica Einebrant, ansvarig för varumärke och design på Swedavia.

Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
connys
sd_val2018
sfs_outsider