bovard_sh
Ronny Latva prisades tillsammans med andre caféägare på White Guide-kalasetFoto: Pressbild/White Guide/Linn Glimne
Ronny LatvaFoto: Pressbild

RC Chocolat bäst i Sverige

RC Chocolat har utsetts till Årets Bästa Café av White Guide: - Idag kammade vi hem priset "årets bästa café" på white guide! Vi är så glada, skriver RC Chocolat på sin facebooksida

rosta_sigtuna2

I samband med en gala på White Guide-kalaset på Skeppsholmen utsågs vinnarna bland cafeerna i landet. Årets bästa Café blev RC Chocolat i Sigtuna. Så här lyder motiveringen; ”För att med stor hantverksskicklighet ha skapat ett möte mellan fransk och svensk konditorikultur där experimentlusta och atmosfär
gör att man ständigt längtar tillbaka.”

Årets Bästa Café är är White Guides finaste pris. Vinnare kvalificerar sig genom sin totalpoäng. 351 caféer gjorde upp om priserna. RC Chocolat låter hälsa via Facebook att man är ”så glada”.

rosta_sigtuna2
eu_sap
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

moderaternamaj
nationaldag_helsida
oppning_helsida
v_eu_helsida

Trädgårdmässa kommer till Steninge

Nöjesnyheter Trädgårdsmässan Trädgård och Uterum kommer till Steninge slottsby helgen 3-5 maj: - Platsen är helt perfekt med slottet, trädgården och den nyrenoverade Stenladan med sina butiker och restauranger, säger Peter Isaksson, arrangör av Trädgård och Uterum.

bonava_maj_helsida
mp_eu
nationaldag_helsida

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

nationaldag_out
ridskola2019_outsider
sap_outsider_eu
sh_bovard_out
mp_eu_outsider
bonava_maj_outsider
fme_outsider
rosta_sigtuna
v_eu
defacto_outsider
connys
colorama_april
nrh
oppning_outsider
moderaterna_maj_outsider
sh_oppet