midsommar
Ronny Latva prisades tillsammans med andre caféägare på White Guide-kalasetFoto: Pressbild/White Guide/Linn Glimne
Ronny LatvaFoto: Pressbild

RC Chocolat bäst i Sverige

RC Chocolat har utsetts till Årets Bästa Café av White Guide: - Idag kammade vi hem priset "årets bästa café" på white guide! Vi är så glada, skriver RC Chocolat på sin facebooksida

I samband med en gala på White Guide-kalaset på Skeppsholmen utsågs vinnarna bland cafeerna i landet. Årets bästa Café blev RC Chocolat i Sigtuna. Så här lyder motiveringen; ”För att med stor hantverksskicklighet ha skapat ett möte mellan fransk och svensk konditorikultur där experimentlusta och atmosfär
gör att man ständigt längtar tillbaka.”

Årets Bästa Café är är White Guides finaste pris. Vinnare kvalificerar sig genom sin totalpoäng. 351 caféer gjorde upp om priserna. RC Chocolat låter hälsa via Facebook att man är ”så glada”.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Relaterade artiklar

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

februari
EXTRA

Märstasalongen klippte hemlösa

Nöjesnyheter Peter Aslan och hans team från Frisyr var med och klippte hemlösa på Medborgarplatsen under söndagen: - Det är en bra möjlighet för oss att ge hjälpa utsatta, säger Peter Aslan.

bildextra!

Så gick det i Brännplattan

Nöjesnyheter Brännplattan Open gjorde comeback i lördags och blev en succé: - Det var en mycket grymt härlig dag och lycka och ett lyckat evenemang. Jag tror ingen vaknade på söndagen och hade haft tråkigt, däremot var det säkert många som hade ont i kropparna, säger Jimmy Karlsson i Skånela som låg bakom arrangemanget.

brf_englamarken
sportfiskebanner2

Konstverk till nya Arlanda

Kulturnyheter Arlanda flygplats får ett nytt konstverk som kommer att installeras i samband med nybyggnationerna: - Som en del i arbetet med att utveckla en gemensam designstrategi för Swedavias flygplatser har tillgängligheten till och utbudet av konst på våra flygplatser etablerats som ett viktigt verktyg, säger Jessica Einebrant, ansvarig för varumärke och design på Swedavia.

sap_valet2018

Lyckad insamling för Stiko Per i Märsta

Nöjesnyheter Stiko Per Larsson som besökte Magasinet i Märsta Centrum lyckades med ett av de bästa insamlingsresultaten på turnén: - Jag måste skicka en tanke bakåt till Märsta och Magasinet som igår (läs onsdag) slog till med ett av de absolut bästa insamlingsresultaten nånsin under en vandring. Jag är mållös.Tack, skriver Stiko i ett facebookinlägg

vuxenutbildning2

Kyrkoruiner renoveras

Kulturnyheter Sigtunas krykoruiner S:t Olofs, S:t Lars och S:t Pers som står på Svenska kyrkans mark ska rustas upp och öppnas för allmänheten igen: - Vi har nu startat ett program för ett långsiktigt bevarande av de tre kyrkoruinerna S:t Per, S:t Olof och S:t Lars, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

val2018
veterankraft_standard
sigtunavatten_standard
Norra Redovisningshuset
sap_outsider
objekt3
nfc_vinter
objekt2
outsider_defacto
vuxentutbildning
standard_ridskola
forskontor
connys
outsider_moderat
objekt4