luciakroning_sh
Foto: Jamshid Jamshidi

Rattfylleri och narkotikabrott vid Måby

Polis hade trafikkontroll vid Måby i morse och tre personer misstänks för brott.

oppethus_agy

Vid polisens trafikkontroll i Måby under morgonen medtogs en person för kroppsbesiktning misstänkt för rattfylleri. I bilen satt även tv andra personer som misstänks för ringa narkotikabrott meddelar Polisen.

happy_homes_juli
sportfiskebanner2
EXTRA

Varnar för farlig lek på skolgård

Nyheter Sigtuna Märsta Gymnastikklubb varnar sina medlemmar för en ny lek som förekommit på skolgårdar. Bland annat ska det ha resulterat i att en flicka fick åka ambulans till sjukhus.

defacto_host2018
oppethus_agy
budget2019

Mer till skolor och äldreomsorgen

Politik Den borgerliga alliansen har lagt fram ett budgetförslag som ska gå igenom Kommunstyrelsen. I den ingår satsningar på förskola, skola, individ- och familjeomsorg samt äldreomsorg.

EXTRA

Kameraövervakning införs i Valsta

Nyheter Valsta får kameraövervakning meddelar lokalpolisområdeschef Emil Andersson: - Irriterat bland de kriminella eftersom vi valt att övervaka deras bästa plats, skriver han på Twitter.

Barnahus för brottsutsatta barn invigt

Nyheter Barn som blir utsatta för brott i bland annat Sigtuna kommun hänvisas till Barnahus Stockholm Nord som ligger i Sollentuna: - Ett sammanslaget Barnahus innebär fler ärenden under samma tak, berättar Anna-Karin Åberg, t f chef för individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sigtuna kommun.

objekt2
skridskoskola
sportfiske_banner
komvuxq3_4
sbrf_sep
objekt3
colorama_vinter
nrh_lania
objekt4
outsider
connys