defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Rattfylleri i Arlandastad

Under förmiddagen greps en person misstänkt för rattfylleri i samband med färd i Arlandastad.

centrum_tvaar

Polisen uppger att en personbil stoppades för kontroll på Bristagatan i Arlandastad vid 11.20-tiden. Föraren misstänktes för rattfylleri och han blåste positivt i sållningsinstrumentet. Därför togs han med till stationen för vidare utredning, på stationen uppmättes alkoholhalten till 0,15 milligram per liter utandningsluft och misstankarna bekräftades.

lärarupproret

Trots lärarprotesterna: Vi har inte råd att satsa mer

Nyheter Responsen efter torsdagens lärarprotester lät inte vänta på sig, Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) säger till Skolvärlden kommunen inte har råd att satsa mer.

banner_trerosor
sangensemble
defacto_helsida
arlandagolf
karby_varme1
happyhomes_2019

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

icavalsta_semlor
sigtunavatten_standard
ridskola_2019_helsida

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

ridskola2019_outsider
sh_oppet
extravaganza_outsider
karby2