moderaterna_panorama
Här avlossas skottenFoto: Polisen

Rättegången inleds mot man i 20-årsåldern

Rättegång i busshållsplatsmordet inleds idag torsdag.

Efter ett omfattande utredningsarbete med bland annat två häktade till och från kunde förundersökningen koppla en man i 20-årsåldern till mordet och den som avlossat skotten vid busshållplatsen i Steninge i oktober ifjol.
– Efter en längre tids utrednings- och spaningsarbete var den samlade bevisningen tillräckligt stark för att frihetsberöva en person och väcka åtal för mord. Den nu åtalade misstänks vara skytten och bevisningen mot honom vilar till stor del på dna-spår från honom på brottsplatsen samt målsägandes blod på kläder tillhörande den nu åtalade, skriver Polisen på sin hemsida.

sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

connys_helsida

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

2020_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

ewas_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

centrum_sommar2022_helsida
marinan_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
nrh
marina_outsider
connys
swedol_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider