centrum_panorama2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Rättegång mot lärarinna avslutad

Rättegången mot den kvinnliga läraren som åtalats fr sexuellt ofredande mit en 10-årig elev har avslutats rapporterar Expressen.

Under veckan har rättegången mot den kvinnliga läraren som åtalats för sexuellt ofredande mot en 10-årig elev på en skola i stockholmsområdet avslutats. Lärarinnan har erkänt att hon skickade sms till pojken men nekar till fysisk kontakt rapporterar Expressen.
–  Hon har vidgått att hon skickat meddelanden till målsägaren och tagit emot meddelanden från honom, men inte något av det som påstås i form av fysisk kontakt, säger hennes försvarsadvokat Henrik Lindblom till tidningen.
Åklagaren Rebecca Rehnström vill inte heller ge några kommentar om rättegången men skriver i sms till Expressen att det varit påfrestande för alla inblandade och att man nu inväntar tingsrättens dom.
ridskola2020_helsida
2020_helsida
coronakrisen

Biljettkontrollerna pausas

Nyheter SL pausar sina biljettkontrollanters arbete från och med denna vecka: - På grund av smittspridningen behöver vi alla hjälpas åt att hålla avstånd i kollektivtrafiken, säger Suss Forssman Thullberg, kommunikationschef på trafikförvaltningen.

defacto_helsida
coronakrisen

Valstadagen ställs in

Nyheter Valstadagen ställs in, det beskedet gav SigtunaHem under förmiddagen: - På grund av den rådande situationen med coronaviruset så måste vi dock tyvärr – å föreningen Valsta utvecklings vägnar – meddela att evenemangen ställs in, säger projektledare Lola Svensson.

speedy_helsida
happy_homes_mars
festspec_corona_helsida
centrum_helsida2020
marina_helsida
coronakrisen

Nytt initiativ i Sigtuna

Nyheter Ett nytt initiativ startas upp i Sigtuna stad där personer i riskgruppen kan få hjälp med mat till dörren.

Elever skickade brev till äldre

Ung & Student Elever på Steningehöjdens skola ville muntra upp äldre på Arhem genom skriva vykort med personliga hälsningar till dem: -Eleverna tyckte att det kändes jättekul att få kommunicera med de äldre och samtidigt få känna mening och betydelse trots att de ska befinna sig i skolan varje dag, berättar svenskläraren Ziri Sallahz på Steningehöjdens skola.

speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
festspec_corona_outsider