moderaterna_riksdag
Foto: Jamshid Jamshidi

Rapport: Normalläget allt närmare

Allt fler återgår nu till normalläget i kommunen visar Googles rörlighetsrapport från förra veckan.

centrum_artikel

Vi närmar oss det normala igen, i alla fall när man tar del av Googles rörelserapport till och med 4:e september. Siffrorna visar att butikshandel är nu sju procent över det normala, matbutiker och apotek ligger på siffror exakt som innan pandemin. Men den största ökningen svarar kollektivtrafik för. Där är situationen idag 23 procent under det normala, men för bara två veckor sedan var siffran 40 procent. Således är det många fler som nu reser kollektivt igen via Märsta station. Arbetsplatserna noterar också en uppgång, där är läget nu nio procent under det normala, men det är en kraftig uppgång från minus 40 procent bara de senaste två veckorna.

centrum_helsida2020
handbollsskola

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

connys_helsida
defacto_helsida
mod_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida

Askerson: Går inte med på förtur till nyanlända

Politik Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M) får nu ny kritik för den så kallade "sociala dumpningen" där nyanlända slussats ut från kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
connys
nrh