defacto_pan2020
Polis sökte efter mannen i valstaområdetFoto: Insändarbild

Rånförsök på Max

En ensam gärningsman slog till mot Max i Märsta under natten.

centrum_artikel

Vid 3-tiden i natt slog en man till mot Max i Märsta, han försökte få med sig kassan enligt Aftonbladet men lyckades inte. En ordningsvakt ska ha varit nära att gripa mannen i samband med stöldförsöket men han slet sig loss och tog sig springande till ett skogsområde i närheten. Sökningar med hund inleddes och polis ringade in ett område men det är just nu oklart om mannen gripits eller inte.

prima_helsida
meko_helsida
speedy_vinter_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
januari_helsida
defacto_helsida
ridskola2020_helsida

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

connys_helsida
centrum_helsida2020
dödsskjutningen i valsta

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Blåljus Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
connys
prima_outsider
moderat_outsider_jan
swedol_outsider