defacto_pan
Polis grep två personer utanför Märsta stationFoto: MMS-Bild

Rånare greps i Märsta

Två personer som rånade barn på Djurgården i Stockholm greps i samband med en större insats i Märsta under tisdagskvällen.

Ett stort pådrag kallades till Märsta station i vid 21-tiden, det stod 4-5 polisbussar utanför stationen. Ett vittne berättar för märsta.nu att två personer fördes in i bussen. Nu visar det sig vara att det är två personer gripna misstänkta för rånet på Djurgården.
– Hur vi har lyckats gripa de här personerna vill vi inte gå in på i nuläget på grund av att det är en pågående utredning, säger Pontus Sandulf, vakthavande befäl till Aftonbladet.

De två misstänkta tog en minderårigs tillhörigheter och körde iväg med elsparkcyklarna. Liknande tillvägagångssätt har inträffat förut enligt Polisen. Personen som blev rånad skadades inte även om denne fick motta ett slag. Rånarna kom över bland annat en tröja enligt Polisen.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
defacto_helsida
fme_oktober

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

ica_oktober
EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

colorama_april2
connys
nrh
defacto_outsider