stationshusen_pan
Polis grep två personer utanför Märsta stationFoto: MMS-Bild

Rånare greps i Märsta

Två personer som rånade barn på Djurgården i Stockholm greps i samband med en större insats i Märsta under tisdagskvällen.

Ett stort pådrag kallades till Märsta station i vid 21-tiden, det stod 4-5 polisbussar utanför stationen. Ett vittne berättar för märsta.nu att två personer fördes in i bussen. Nu visar det sig vara att det är två personer gripna misstänkta för rånet på Djurgården.
– Hur vi har lyckats gripa de här personerna vill vi inte gå in på i nuläget på grund av att det är en pågående utredning, säger Pontus Sandulf, vakthavande befäl till Aftonbladet.

De två misstänkta tog en minderårigs tillhörigheter och körde iväg med elsparkcyklarna. Liknande tillvägagångssätt har inträffat förut enligt Polisen. Personen som blev rånad skadades inte även om denne fick motta ett slag. Rånarna kom över bland annat en tröja enligt Polisen.

2020_helsida

Kommunledningen planerar för öppning av Valstaskolan

Politik Valstaskolan som stängdes för några år sedan kan till kommande läsår öppnas igen: - När Valstaskolan stängdes under den förra majoriteten styre gjordes det utifrån de förhållanden som gällde då. I efterhand kan vi bara konstatera att det inte blev bra för lokalsamhället i centrala Valsta, uppger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

julmarknad_helsida
mp_host_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
defacto_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

jul2021
valsta-jul_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

ridskola_2020_outsider
stationshusen_out
jul_outsider
julmarknad_outsider
mp-outsider
valsta_jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
connys