defacto_pan2020
Polis grep två personer utanför Märsta stationFoto: MMS-Bild

Rånare greps i Märsta

Två personer som rånade barn på Djurgården i Stockholm greps i samband med en större insats i Märsta under tisdagskvällen.

centrum_artikel

Ett stort pådrag kallades till Märsta station i vid 21-tiden, det stod 4-5 polisbussar utanför stationen. Ett vittne berättar för märsta.nu att två personer fördes in i bussen. Nu visar det sig vara att det är två personer gripna misstänkta för rånet på Djurgården.
– Hur vi har lyckats gripa de här personerna vill vi inte gå in på i nuläget på grund av att det är en pågående utredning, säger Pontus Sandulf, vakthavande befäl till Aftonbladet.

De två misstänkta tog en minderårigs tillhörigheter och körde iväg med elsparkcyklarna. Liknande tillvägagångssätt har inträffat förut enligt Polisen. Personen som blev rånad skadades inte även om denne fick motta ett slag. Rånarna kom över bland annat en tröja enligt Polisen.

speedy_helsida
connys_helsida
studeravidare_helsida
valvet_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

happy_homes_mars
marina_helsida

Krafttag mot tjuvfiske i Garnsviken

Nyheter Nu ska Sigtuna fiskevårdsförening och Sportfiskarna ta krafttag mot tjuvfiske i främst Garnsviken som en del i ett projekt med Sigtuna kommun och Länsstyrelsen i Uppsala och Stockholm.

defacto_helsida
coronakrisen

Varslen närmar sig 40 000

Notiser Antalet varslade under coronakrisen närmar sig 40 000 personer i länet enligt siffror från Arbetsförmedlingen.

studenten2020_helsida
kcbygg_helsida

Kvinna misshandlad i Märsta

Blåljus En kvinna misshandlades under natten i Märsta: - Utredningsläget är gott, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

studeravidare_outsider
sommarlov_outsider
valvet_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
studenten2020_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
kcbygg_outsider
stottasigtuna_outsider