sommar
Polis grep två personer utanför Märsta stationFoto: MMS-Bild

Rånare greps i Märsta

Två personer som rånade barn på Djurgården i Stockholm greps i samband med en större insats i Märsta under tisdagskvällen.

marstakalaset_artikel

Ett stort pådrag kallades till Märsta station i vid 21-tiden, det stod 4-5 polisbussar utanför stationen. Ett vittne berättar för märsta.nu att två personer fördes in i bussen. Nu visar det sig vara att det är två personer gripna misstänkta för rånet på Djurgården.
– Hur vi har lyckats gripa de här personerna vill vi inte gå in på i nuläget på grund av att det är en pågående utredning, säger Pontus Sandulf, vakthavande befäl till Aftonbladet.

De två misstänkta tog en minderårigs tillhörigheter och körde iväg med elsparkcyklarna. Liknande tillvägagångssätt har inträffat förut enligt Polisen. Personen som blev rånad skadades inte även om denne fick motta ett slag. Rånarna kom över bland annat en tröja enligt Polisen.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

arlanda_golf_juli
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

marstakalas_helsida
sigtunavatten_standard
defacto_helsida
ica_valsta_choklad
sommar

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

happyhomes_2019
sommar_centrum
kontor_thaifong
colorama_april
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
sportfiske_sommar
defacto_outsider