centrum_panorama2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Rånades på en miljon euro

Det var en kurir som blev rånad på en miljönväska på Arlanda under onsdagen.

märsta.nu rapporterade igår om att en man blev rånad på sin väska i onsdags, ett stort pådrag jagade gärningsmännen som försvann. Aftonbladet skriver nu att det var en kurir som rånades, han klev ur en taxi varpå tre gärningsmän väntade på honom och stal väskan som innehöll en miljon euro, närmare 10 miljoner kronor.

Ärendet utreds som rån, en av gärningsmännen har bland annat tagit strypgrepp på kuriren. Hur de haft kännedom om den värdefulla lasten är okänt, men polisens teori är att de fått tips om transporten i förväg enligt Aftonbladet.

marina_helsida
ridskola2020_helsida
coronakrisen

Inget aprilskämt i år

Notiser På grund av den rådande situationen i Sverige och världen så kommer märsta.nu inte leverera ett Aprilskämt idag.

defacto_helsida
salong_elisabeth_helsida
speedy_helsida

Inbrottstjuvarna håller låg profil

Notiser För andra veckan i rad noterades inte ett enda inbrott i kommunen enligt Polise: - Folk är hemma. Det tvåbenta inbrotts-skyddet fungerar, säger Grannsamverkarnas ordförande David Lundqvist.

happy_homes_mars
coronakrisen

Rekordmånga varsel

Nyheter Rekordmånga i länet har varslats enligt siffror från Arbetsförmedlingen: - Vi har aldrig tidigare sett så höga varseltal under en månad. Den senaste veckan har antalet personer berörda av varsel fördubblats. Vi ser nu också en spridning till transport och handel, säger Annika Sundén, analyschef på Arbetsförmedlingen.

festspec_corona_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Skottljud var fyrverkerier

Blåljus Sent på fredagskvällen larmades polis om skottljud i Märsta: - Det är ingen skottlossning. Det är folk som skjuter raketer, sa Jenny Ryberg, vakthavande befäl vid regionsledningscentralen till Aftonbladet under natten.

marina_outsider
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
festspec_corona_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider