center_pan21

Rån på bensinstation

En bensinstation på Valstavägen i Märsta utsattes under 3-tiden i natt för ett rån och rånförsök: - Gärningsmannen fick med sig en mobiltelefon, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

Vid 3-tiden i natt rånades bensinstationen Circle K på Valstavägen av en ensam gärningsman som på något sätt tvingade till sig en mobiltelefon från någon i personalen:
– Ingen skadades men personalen tyckte givetvis att det var en jobbig situation, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Gärningsmannen ska den ha varit beväpnad med något pistolliknande föremål och cyklade därefter från platsen. Polisen kommer at genomföra en teknisk undersökning av utrymmen som mannen har varit i samt ta del av eventuella övervakningsfilmer. Men i skrivande stund på fredag morgon fanns ingen misstänkt.

Rånet är det andra i Märsta på kort tid som drabbar butiker, i söndags rånades även Pressbyrån i Märsta station.

 

bostad_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

helsida_var2021
mp_host_helsida
andersojag
connys_helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

eldsjal-helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

eldsjal-outsider
andersojag_outsider
centrum_sommar_out
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
connys