budget_panorama

Rån på bensinstation

En bensinstation på Valstavägen i Märsta utsattes under 3-tiden i natt för ett rån och rånförsök: - Gärningsmannen fick med sig en mobiltelefon, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

fraga_liberalerna

Vid 3-tiden i natt rånades bensinstationen Circle K på Valstavägen av en ensam gärningsman som på något sätt tvingade till sig en mobiltelefon från någon i personalen:
– Ingen skadades men personalen tyckte givetvis att det var en jobbig situation, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Gärningsmannen ska den ha varit beväpnad med något pistolliknande föremål och cyklade därefter från platsen. Polisen kommer at genomföra en teknisk undersökning av utrymmen som mannen har varit i samt ta del av eventuella övervakningsfilmer. Men i skrivande stund på fredag morgon fanns ingen misstänkt.

Rånet är det andra i Märsta på kort tid som drabbar butiker, i söndags rånades även Pressbyrån i Märsta station.

 

kristina_helsida
manskold_helsida
connys_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

defacto_helsida
2020_helsida
meko_helsida
budget 2021

Kommunens budget ska klubbas

Politik Idag måndag debatteras budgeten i kommunfullmäktige. Sammanträdet sker digitalt och kan följas live av kommuninvånare.

centrum_helsida2020
julen_helsida
speedy_vinter_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
budget_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider
kristina_outsider
speedy_vinter2020_outsider
julen_outsider
manskold_outsider