moderaterna_juni
Foto: Jamshid Jamshidi/arkiv

Rån i Sigtuna

En person slogs ned och rånades på bland annat mobilen under natten: - Det är ingen gripen men en anmälan om rån upprättad, säger Anna Westebrg vid Polisens ledningscentral.

Det var strax efter midnatt som en person slogs ned och rånades av flera andra vid Sigtuna busstation. Målsägandes kompis larmade polisen om händelsen:
– Anmälaren hade sett rånet, det var ett antal personer närvarande, berättar Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

Ingen person har gripits, den misstänkta och de som fanns i anslutning till rånet ska ha varit mellan 15-18 år gamla. Målsäganden skadades inte fysiskt men blev betslen på bland annat mobiltelefonen. En anmälan om rån upprättades.

sportfiskebanner2
brf_englamarken

Trafikstrategin får vänta

Nyheter Kommunen avbryter arbetet med att ta fram en trafikstrategi, detta för att en ny översiktsplan kommer att tas fram under kommande mandatperiod.

vuxenutbildning2
februari
varen2018
bildextra!

Ymer äldreboende kvalitetssäkrat – som först i landet

Nyheter Ymer äldreboende har kvalitetssäkrats. Detta som första särskilda boendet i Sverige. – Både vi chefer och medarbetare är mycket stolta över vårt verifikat och det arbete vi genomfört här på Ymer för att nå dit, säger enhetschefen Iris Fichter von Eichwald.

EXTRA

uppdaterad Attacken mot sommarfritids: Uruselt

Politik Socialdemokraterna fortsätter kritisera den moderatledda kommunledningen för att Rävsta sommarfritids begränsas till bara vissa utvalda skolbarn: - Vill man som förälder försöka boka en eller flera av de 35 fria platserna som finns så kostar det 300 kr per barn. Socialdemokraterna har sedan länge beslutat om att skolan i Sigtuna ska vara helt kostnadsfri. Detta är uruselt, säger Marie Axelsson (S) oppositionsråd, i ett pressmeddelande.

valet2018

Besparingar att vänta 2019: Kan inte lova allt till alla

Politik Budgetramarna för 2019 behandlas just nu i kommunen och de första tecknen för kommande år är att det väntas nya besparingar:- Vi kommer även fortsättningsvis vara tvungna att göra tuffa prioriteringar. Detta gäller samtliga partier, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

outsider_defacto
veterankraft_standard
objekt4
outsider_moderat
standard_ridskola
connys
objekt2
Norra Redovisningshuset
vuxentutbildning
sigtunavatten_standard
objekt3
val2018
comitini_banner
nfc_vinter