sommar
Foto: Pressbild

Ramirent etablerar kundcenter i Arlandastad

Ramirent som är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrning etablerar kundcenter i Arlandastad.

marstakalaset_artikel

Ramirent startar upp kundcenter i Arlandastad där det ska bli möjligt med maskinuthyrningar.
– Det känns fantastiskt att vi har tagit det här beslutet. Vi har sett en stadigt ökad efterfrågan från Arlandaregionen av våra uthyrningslösningar de senaste åren och ser nu de enorma möjligheterna med en lokal etablering i Airport City Stockholm, säger Erik Bengtsson, vd Ramirent.

Enligt ett pressmeddelande från Arlandastad Holding kommer öppningen av kundcentret att bidra till en lokal tillgänglighet av maskinuthyrning. Kundcentret ligger i Airport City-området. Redan idag finns Ramirent med maskiner i samband bygget av Scandinavian XPO, tidigare Eurostop.

defacto_helsida
sommar_centrum
ica_valsta_choklad
colorama_april2
sommar
happyhomes_2019
kontor_thaifong

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

miljopris_helsida
marstakalas_helsida

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

colorama_april
connys
miljopris_outsider
nrh
sportfiske_sommar
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider