centrum_panorama2020
Foto: Pressbild

Ramirent etablerar kundcenter i Arlandastad

Ramirent som är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrning etablerar kundcenter i Arlandastad.

centrum_artikel

Ramirent startar upp kundcenter i Arlandastad där det ska bli möjligt med maskinuthyrningar.
– Det känns fantastiskt att vi har tagit det här beslutet. Vi har sett en stadigt ökad efterfrågan från Arlandaregionen av våra uthyrningslösningar de senaste åren och ser nu de enorma möjligheterna med en lokal etablering i Airport City Stockholm, säger Erik Bengtsson, vd Ramirent.

Enligt ett pressmeddelande från Arlandastad Holding kommer öppningen av kundcentret att bidra till en lokal tillgänglighet av maskinuthyrning. Kundcentret ligger i Airport City-området. Redan idag finns Ramirent med maskiner i samband bygget av Scandinavian XPO, tidigare Eurostop.

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

defacto_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

speedy_helsida
valvet_helsida
happy_homes_mars
stottasigtuna_helsida
marina_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

connys_helsida
sommarlov_helsida
coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

coronakrisen

Lokala företaget som ökar omsättningen

Näringsliv ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

studenten2020_helsida
swedol_outsider
valvet_outsider
studenten2020_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
speedy_outsider
marina_outsider
sommarlov_outsider
stottasigtuna_outsider
kcbygg_outsider