center_pan21
Yosef RahaliFoto: Magnus Granhagen
Ola Pewik 2019 när han skrev på för SkånelaFoto: Skånela IF

Rahali och Pewik lämnar Skånela

Trotjänaren Yosef Rahali avslutar sin tid i Skånela IF. Även Ola Pewik lämnar Skånela efter två säsonger.

Yosef som var en av klubbens största talanger 2012 när han debuterade i laget i samband med klubbens hittills ända säsong i Elitserien.
– Skånela IF har massor att tacka Yosef för. Han väljer nu att avsluta sin handbollskarriär hos oss och Yosef har planer på att spela handboll utomlands under det kommande året om allt faller på plats. Oavsett vad han väljer att göra önskar vi honom stort lycka till, skriver Skånela på sin hemsida.

De senaste säsongerna har Yosef haft skadeproblem, likaså i år. Det är oklart var han tar vägen. Även Ola Pweik lämnar klubben efter två säsonger. Ola har blivit färdigutbildad revisor och nu går det inte längre att kombinera handboll på hög nivå med civila karriären.

andersojag
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

helsida_var2021
happyhomes_sommar2020
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

2020_helsida
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

connys_helsida
eldsjal-helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
mp_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

bostad_helsida
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh
centrum_sommar_out
bostad_outsider
andersojag_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
eldsjal-outsider