event_panorama
Yosef RahaliFoto: Magnus Granhagen
Ola Pewik 2019 när han skrev på för SkånelaFoto: Skånela IF

Rahali och Pewik lämnar Skånela

Trotjänaren Yosef Rahali avslutar sin tid i Skånela IF. Även Ola Pewik lämnar Skånela efter två säsonger.

Yosef som var en av klubbens största talanger 2012 när han debuterade i laget i samband med klubbens hittills ända säsong i Elitserien.
– Skånela IF har massor att tacka Yosef för. Han väljer nu att avsluta sin handbollskarriär hos oss och Yosef har planer på att spela handboll utomlands under det kommande året om allt faller på plats. Oavsett vad han väljer att göra önskar vi honom stort lycka till, skriver Skånela på sin hemsida.

De senaste säsongerna har Yosef haft skadeproblem, likaså i år. Det är oklart var han tar vägen. Även Ola Pweik lämnar klubben efter två säsonger. Ola har blivit färdigutbildad revisor och nu går det inte längre att kombinera handboll på hög nivå med civila karriären.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
helsida_sfs
mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Sport Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

social_helsida
defacto_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
mp_outsider2022
outsider_social
connys
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
sfs_out
event_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
ewas_outsider