bostadsformedling

Rahali och Nielsen stannar

Skånela har gjort klart med trotjänarna Yosef Rahali och kaptenen Isak Nielsen.

centrum_artikel

Skånela tappade stjärnan Fredrik Olsson tidigare i veckan men får behålla Yosef Rahali och Isak Nielsen. Isak har varit lagkapten i två säsonger och går in på sin tredje. Yosef Rahali var med redan i Elitserien med Skånela 2011/12.
-Att Isak och Yosef förlänger är självklart mycket välkommet och mycket glädjande. Jag känner dom och deras styrka mycket väl då vi arbetat tillsammans i många år nu. Dom vet hur jag vill spela handboll och med deras kompetenser och rutin får vi en trygghet i truppen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

studeravidare_helsida
centrum_helsida2020
helsida_sommarlov
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

brobygget_midgard_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

brobygget_helsida_valsta
sigtunahem_sokbostad
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
outsider_sommarlov
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
nrh
centrum_sommar_out