defacto_pan

Rahali och Nielsen stannar

Skånela har gjort klart med trotjänarna Yosef Rahali och kaptenen Isak Nielsen.

Skånela tappade stjärnan Fredrik Olsson tidigare i veckan men får behålla Yosef Rahali och Isak Nielsen. Isak har varit lagkapten i två säsonger och går in på sin tredje. Yosef Rahali var med redan i Elitserien med Skånela 2011/12.
-Att Isak och Yosef förlänger är självklart mycket välkommet och mycket glädjande. Jag känner dom och deras styrka mycket väl då vi arbetat tillsammans i många år nu. Dom vet hur jag vill spela handboll och med deras kompetenser och rutin får vi en trygghet i truppen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

sigtunavatten_standard

Rosersberg till semifinal i Upplands Cupen

Fotboll Rosersbergs IK tog ett steg närmare Svenska Cupen när man på onsdagskvällen vann i Upplands Cupen: - En bra insats av samtliga i laget och en välförtjänt seger denna kväll där vi sett över 90 minuter är det bättre laget, skriver tränare Stefan Lundqvist på klubbens hemsida.

happyhomes_2019
centrum_host_helsida
fme_oktober
ica_oktober
defacto_helsida
damallsvenskan

Premiärförlust för Skånela

Handboll Skånelas damer inledde Allsvenskan hemma mot Kristianstad och fick dessvärre se sig besegrat: - Det finns jättemycket att ta med, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

connys
colorama_april2
nrh
defacto_outsider