arlandagolf_pan_aug

Rahali och Nielsen stannar

Skånela har gjort klart med trotjänarna Yosef Rahali och kaptenen Isak Nielsen.

marstakalaset_artikel

Skånela tappade stjärnan Fredrik Olsson tidigare i veckan men får behålla Yosef Rahali och Isak Nielsen. Isak har varit lagkapten i två säsonger och går in på sin tredje. Yosef Rahali var med redan i Elitserien med Skånela 2011/12.
-Att Isak och Yosef förlänger är självklart mycket välkommet och mycket glädjande. Jag känner dom och deras styrka mycket väl då vi arbetat tillsammans i många år nu. Dom vet hur jag vill spela handboll och med deras kompetenser och rutin får vi en trygghet i truppen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

kontor_thaifong
defacto_helsida
ica_valsta_choklad
happyhomes_2019

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

marstakalas_helsida
sommar_centrum
sommar

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

sigtunavatten_standard
colorama_april2

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

nrh
sportfiske_sommar
defacto_outsider
colorama_april
connys
arlanda_golf_juli2_outsider