bostadsformedling
Yosef RahaliFoto: Magnus Granhagen
Robert LadanFoto: Magnus Granhagen

Rahali och Ladan förlänger med Skånela

Kvaljagande Skånela har gjort klart med fler spelare för den kommande säsongen. Efter att Oscar Frank kritat på är det även klart med förlängningar för Yosef Rahali och Robert Ladan.

centrum_artikel

Yosef Rahali är numera veteran i skånelasammanhang, han gjorde debut under Elitserie-året 12/13 och spåddes en lysande framtid. Men skador har delvis bromsat upp karriären. Den här säsongen har han dock levererat och är en av tränare Jimmy Karlssons stöttepelare:
– Jag hymlar inte om att Yosef är en av de spelare jag litar på mest. Jag uppskattar och imponeras över hans kvaliteter över hela banan. En grym försvarsspelare med ett fotarbete och en känsla för att stå rätt av hög klass, säger Karlsson till klubbens sajt.

Viktig för kontringarna
Utöver det har man också gjort klart med en förlängning för Robert Ladan som i år fått sitt genombrott i skånelatröjan. Ladan är en av nyckelspelarna i Skånelas kontringar:
– Jag tycker han har utvecklats massor sen han kom till oss för två år sedan. Han har blivit mognare och hittat en bättre balans i när han ska använda sin speed. Han besitter också fina ledaregenskaper som har varit bra för gruppen i år. Jag är övertygad att han kommer växa ytterligare nästkommande säsong, uppger Jimmy Karlsson.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

studeravidare_helsida
2020_helsida
brobygget_midgard_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

sommar_sigtuna2020

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

speedy_helsida
marina_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

brobygget_helsida_valsta
connys_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
marina_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
speedy_outsider
brobygget_outsider_valsta
centrum_sommar_out
landsbygd_sigtuna_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider