julbanner
Foto: Swedavia/Daniel Asplund/Genrebild

Radarproblem på Arlanda

En radar på Arlanda havererade under fredagen vilket innebär att Arlanda dras med förseningar i trafiken under kvällen, skriver Aftonbladet.

En markradar havererade vid Arlanda under fredagen vilket har inneburit förseningar i flygtrafiken rapporterar Aftonbladet.
– Vi har tekniska problem med markradarn som monitorerar flygplansrörelserna på marken. Detta i kombination med att vi har ett väderläge i Stockholm med dimma och låga moln gör att trafikledningen begränsar kapaciteten, säger Robert Pletzin på Swedavias presstjänst till tidningen.

Det kan röra sig om föreningar på drygt en timme över hela landet eftersom problemen på Arlanda kan ge följdförseningar på andra flygplatser. Vad felet beror på är inte känt men det sa även under torsdagen ha förekommit problem med radarn.

lager_bilnet
happy_homes_juli

Så snöröjer kommunen i vinter

Nyheter Sigtuna kommun har i år tagit grepp om att informera kommuninvånarna om hur det ska skottas och en kontinuerligt uppdaterad sida i samband med snöfall.

defacto_host2018
fme_jul

Risk för blodbrist i julhelgen

Notiser Blodcentralen i Stockholms län meddelar att det inför julen behöver fyllas på i blodlagren: - Vi har kallat och påmint alla blodgivare de senaste veckorna men ändå inte kunnat få upp lagret till önskad nivå, säger Fredrik Boström, medicinskt ansvarig läkare på Blodcentralen i Stockholms län.

julbanner2
sportfiskebanner2
EXTRA

Uppdaterad Ingen brand på krog

Blåljus Brandkår larmades till en krog i Sigtuna där det skulle ha brunnit inne i byggnaden: -Det var ingen brand, uppger Storstockholms räddningscentral.

sigtuna_funkis
icavalsta_julbanner
komvuxq3_4
nrh_lania
sigtunavatten_standard
objekt2
objekt4
funkis_2
objekt3
connys
vanster_jul
outsider
colorama_vinter