bovard_sh
Foto: Swedavia/Daniel Asplund/Genrebild

Radarproblem på Arlanda

En radar på Arlanda havererade under fredagen vilket innebär att Arlanda dras med förseningar i trafiken under kvällen, skriver Aftonbladet.

rosta_sigtuna2

En markradar havererade vid Arlanda under fredagen vilket har inneburit förseningar i flygtrafiken rapporterar Aftonbladet.
– Vi har tekniska problem med markradarn som monitorerar flygplansrörelserna på marken. Detta i kombination med att vi har ett väderläge i Stockholm med dimma och låga moln gör att trafikledningen begränsar kapaciteten, säger Robert Pletzin på Swedavias presstjänst till tidningen.

Det kan röra sig om föreningar på drygt en timme över hela landet eftersom problemen på Arlanda kan ge följdförseningar på andra flygplatser. Vad felet beror på är inte känt men det sa även under torsdagen ha förekommit problem med radarn.

eu_sap
mp_eu
bonava_maj_helsida
v_eu_helsida
nationaldag_helsida
rosta_sigtuna2
nationaldag_helsida
varfest_helsida
happyhomes_2019

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

fme_outsider
sap_outsider_eu
mp_eu_outsider
colorama_april
v_eu
moderaterna_maj_outsider
sh_oppet
rosta_sigtuna
connys
bonava_maj_outsider
nrh
oppning_outsider
nationaldag_out
defacto_outsider
sh_bovard_out
ridskola2019_outsider