moderater_pan_sommar

Råd kvar när restriktioner försvunnit

På onsdagen försvann de sista restriktionerna som allt under pandemin, men det finns fortfarande en del råd man kan hålla sig till.

centrum_artikel

Det ligger råd kvar för allmänhet även när restriktioner släppts. Detta gäller främst ovaccinerade som bör undvika trängsel, nära kontakt med andra och att testa sig om man varit utanför Norden. Oavsett om man är vaccinerad eller inte så ska man tvätta händerna ofta och noga samt stanna hemma vid symtom.
– Att restriktionerna nu lyfts innebär att vaccinerade kan börja återgå till ett mer normalt liv. Men alla bör fortsätta med de goda vanor som vi har skaffat oss under pandemin, till exempel att tvätta händerna ofta och stanna hemma när vi har förkylningssymtom, säger Maria Rotzén Östlund, smittskyddsläkare i Region Stockholm.

helsida_var2021
happyhomes_sommar2020

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

2020_helsida
oppethus_helsida
centrum_helsida2020
dack-helsida
jul2021
julmarknad_helsida

Fick böter för 30 sekunder: ”Vakten lurpassade”

Nyheter En man som skulle lämna av vid Arlanda flugplats fick böter för att ha stannat i 30 sekunder: - Självklart borde jag väl uppmärksammat strecken i asfalten men inte så lätt i mörkret och när man hastigt skall lämna en kär dotter. Jag betalar de 900 kronorna men vänder mig mot att parkeringsvakten stod och lurpassade och utan varning bötfällde, berättar mannen för märsta.nu

connys_helsida
defacto_helsida
flygskola_helsida
koppar_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

dack-outsider
julmarknad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
jul_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
oppethus_outsider
flygskolan_outsider
mp-outsider
nrh
centrum_sommar_out
swedol_outsider
koppar_outsider