panorama_centrum
RA19 med sitt HJ16-lagFoto: Insändarbild

RA19 vidare i USM

I helgen spelades USM för RA 19, födda 2005, och man gick även vidare till nästa steg.

RA 19 HJ16-laget gick vidare till nästa steg i USM. I Ekillahallen väntade
Saga och Hagunda. Två tuffa matcher men man lyckades knipa ett avancemang. Härnäst ska man möta Alunda och Tyresö i nästa steg som spelas i februari. Under november har man även spelat i speciella tröjor för att samla in pengar till mustaschkampen. För varje mål man gjort eller släppt in har deltagarna betalat 10 kronor som gått till insamlingen, oavkortat.

2020_helsida
ewas_helsida
marinan_helsida
liber_helsida
connys_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

mp_helsida_april
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
marina_outsider
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
moderat_outsider
nrh
mp_outsider2022