moderaterna_riksdag
RA19 med sitt HJ16-lagFoto: Insändarbild

RA19 vidare i USM

I helgen spelades USM för RA 19, födda 2005, och man gick även vidare till nästa steg.

centrum_artikel

RA 19 HJ16-laget gick vidare till nästa steg i USM. I Ekillahallen väntade
Saga och Hagunda. Två tuffa matcher men man lyckades knipa ett avancemang. Härnäst ska man möta Alunda och Tyresö i nästa steg som spelas i februari. Under november har man även spelat i speciella tröjor för att samla in pengar till mustaschkampen. För varje mål man gjort eller släppt in har deltagarna betalat 10 kronor som gått till insamlingen, oavkortat.

centrum_helsida2020

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

handbollsskola
2020_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
mod_helsida
defacto_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
connys
centrum_sommar_out
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider