event_panorama
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Publiken tillbaka när Skånela föll

Skånela föll i premiären av Svenska Cupen med uddamålet 28-29 mot Lindesberg inför 150 åskådare i Vikingahallen: - Mest nöjd med publiken och att vi får spela inför publik igen. Synd att vi inte kan ta hem två poäng, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Skånela satte sig självt i ett tufft läge att vinna matchen, redan från start var det underläge, 3-7 efter8 minuter och 11-16 efter 27 minuter. Man kommer ikapp till 18-18 tidigt i andra men släpper på nytt gästerna Lindesberg till tremålsledning. Skånela kämpar sig både ikapp och förbi, som mest leder man med tre bollar med tolv minuter kvar. Sista åtta minuterna förlorar man dock med 4-2 och därmed matchen med 28-29.

Tränare Jimmy Karlsson var inte särskild nöjd efter matchen med annat än att publiken var tillbaka i Vikingahallen för andra kvällen i rad, Skånelas damer spelade ju kvällen innan inför publik.
– Jag trodde vi skulle lösa det när vi vände, men tycker det är för dåligt på många håll, vi släpper in för mycket mål och låter dem komma till lägen för enkelt. Vi vill mycket men det fungerar inte, sa Karlsson.

Målen
Lindberg 7, Ladan 7, Nilsson 6, Östling 2, Lahdo, Tapper, Nielsen, Åkerman, Näslund, Svarén

defacto_helsida
helsida_sfs
connys_helsida
social_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
pantamera_avc_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

mp_helsida_april

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
nrh
outsider_social
centrum_sommar_outsider2022
connys
sfs_out
event_outsider
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022