sommar
6-7 maj kan man prov-bo i SigtunaFoto: Pressbild/Hotell Kristina

Prov-bo-weekend ska locka nya invånare

Första helgen i maj arrangeras en prov-bo-weekend i Sigtuna för den som vill testa hur det är att bo i staden.

marstakalaset_artikel

Hotell Kristina, Sigtuna stadsängar och Fastighetsbyrån ligger bakom initiativet om att prov-bo i Sigtuna stad en weekend. De som tar del av erbjudandet får en natt på Hotell Kristina, guidad löptur, träning på WE och ekologisk middag bland annat. Man hoppas att gästerna ska kunna njuta av staden, strosa runt, fika eller äta på något ställe om man vill. Hotell Kristina kommer även att ordna en bussvisning av de bostadsområden som utvecklas i kommunen.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

kontor_thaifong
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

marstakalas_helsida
defacto_helsida
happyhomes_2019
arlanda_golf_juli
sommar

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

colorama_april2
ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard
defacto_outsider
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
nrh
sportfiske_sommar