centrum_jul_panorama
6-7 maj kan man prov-bo i SigtunaFoto: Pressbild/Hotell Kristina

Prov-bo-weekend ska locka nya invånare

Första helgen i maj arrangeras en prov-bo-weekend i Sigtuna för den som vill testa hur det är att bo i staden.

centrum_jul_artikel

Hotell Kristina, Sigtuna stadsängar och Fastighetsbyrån ligger bakom initiativet om att prov-bo i Sigtuna stad en weekend. De som tar del av erbjudandet får en natt på Hotell Kristina, guidad löptur, träning på WE och ekologisk middag bland annat. Man hoppas att gästerna ska kunna njuta av staden, strosa runt, fika eller äta på något ställe om man vill. Hotell Kristina kommer även att ordna en bussvisning av de bostadsområden som utvecklas i kommunen.

trainingpartner_jobb_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

fme_oktober
defacto_jul
tp_helsida
ica_oktober
centrum_jul_helsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

sigtunavatten_standard

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

julbord_helsida
happyhomes_2019
julbord
connys
tp_outsider
colorama_april2
greeknight_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
nrh