januari
Kommunal protesterade mot privatiseringarFoto: Insändarbild

Protesterade mot privatisering

Fackförbundet Kommunal demonstrerade utanför Kulturum under torsdagskvällen: - Privatiseringen gick fort av hemtjänsten och det överumplade oss på Kommunal, nu ser vi samma tendenser för de särskilda boenden som för tex Arhem, skriver Ylva Holmberg från Valsta hemtjänst i ett uttalande.

centrum_artikel

Under torsdagen sammanträde fullmäktige i Kulturum. Innan starten stod representanter från Kommunal och Valsta hemtjänst utanför för att protestera på privatiseringen i hemtjänsten.
– Vi kommer att demonstrera vid fullmäktigemöten för att försöka påverka politiken, tänk efter vilket beslut är bäst-långsiktigt. För kommuninvånaren vi måste försöka att påverka så att vi kan garantera kvaliteten i omsorgen för våra brukare och inte minst en bra arbetsmiljö för våra anställda, uppger Ylva Holmberg vid Valsta hemtjänst.

2020_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
januari_helsida
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
prima_helsida

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

meko_helsida
happyhomes_sommar2020
dödsskjutningen i valsta

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Blåljus Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

prima_outsider
speedy_vinter2020_outsider
moderat_outsider_jan
connys
centrum_sommar_out
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
meko_outsider