defacto_pan2020
Kommunal protesterade mot privatiseringarFoto: Insändarbild

Protesterade mot privatisering

Fackförbundet Kommunal demonstrerade utanför Kulturum under torsdagskvällen: - Privatiseringen gick fort av hemtjänsten och det överumplade oss på Kommunal, nu ser vi samma tendenser för de särskilda boenden som för tex Arhem, skriver Ylva Holmberg från Valsta hemtjänst i ett uttalande.

Under torsdagen sammanträde fullmäktige i Kulturum. Innan starten stod representanter från Kommunal och Valsta hemtjänst utanför för att protestera på privatiseringen i hemtjänsten.
– Vi kommer att demonstrera vid fullmäktigemöten för att försöka påverka politiken, tänk efter vilket beslut är bäst-långsiktigt. För kommuninvånaren vi måste försöka att påverka så att vi kan garantera kvaliteten i omsorgen för våra brukare och inte minst en bra arbetsmiljö för våra anställda, uppger Ylva Holmberg vid Valsta hemtjänst.

ridskola2020_helsida
speedy_helsida
2020_helsida
festspec_corona_helsida
operation gimle

Nya tillslag av Polisen

Nyheter Polisen genomförde en ny insats på onsdagen som en del av Operation Gimle: - Polisen jobbar vidare med de här beslagen för att knyta narkotikan till personer samtidigt som vi kartlägger kriminaliteten, säger polisinsatschef Martin Wallin i lokalpolisområde Sollentuna.

salong_elisabeth_helsida
marina_helsida
happy_homes_mars
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
coronakrisen

Inget aprilskämt i år

Notiser På grund av den rådande situationen i Sverige och världen så kommer märsta.nu inte leverera ett Aprilskämt idag.

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
festspec_corona_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
marina_outsider