moderaterna_panorama
Foto: Illustration/Prologis

Prologis bygger ny logistikanläggning i Rosersberg

Logistikfastighetsförvaltaren Prologis köper cirka 51 000 kvadratmeter mark i Rosersberg för att uppföra en fastighet.

Prologis köper upp marken i Rosersberg för att uppföra en 20 000 kvm stor fastighet, uthyrare är ej klar utan fastigheten kommer att uppföras som spekulationsbygge där kund kommer in i senare skede. Fastigheten blir klar till december 2023. Fastigheten kommer att stärka Prologis närvaro i Norden, Sverige och Stockholmsregionen. Läget med närhet till Värtahamnen, E4 och Arlanda uppges locka potentiella hyresgäster.

ewas_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

defacto_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

2020_helsida
marinan_helsida
connys_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp_outsider2022
moderat_outsider
ewas_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider