defacto_pan2020
Foto: Daniel Iskander

Problem med passkontrollen stängde gränsen

Gränskontrollen på Arlanda var under torsdagskvällen stängd under ett par timmar och många fick vänta på att få komma in i Sverige.

centrum_artikel

IT-problem stängde Arlandas passkontroll under några timmar förbi sent på torsdagskvällen. Eftersom polisen inte kunde kontrollera de som skulle in i landet valde man att stänga gränsen rapporterar SVT. Problemet hade även inträffat tidigare under dagen på torsdagen men uppstod alltså igen senare. En resenär som hörde av sig till märsta.nu berättar att man vid 23.30-tiden började släppa förbi barnfamiljer.

centrum_helsida2020
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

dackskiftarna_helsida
vardcentral_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

defacto_helsida
ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida
connys_helsida
2020_helsida
sigtunastad_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
nrh
connys
sigtunastad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
dackskiftarna_outsider
vardcentral_outsider
speedy_vinter2020_outsider