bostadsformedling
Rådhuset brukar flagga med regnbågsflagganFoto: Facebook/Sigtuna Kommun

Pride uppmärksammas runt om i kommunen

Denna vecka skulle Pride ha inletts men den fysiska Pride har ställts in.

centrum_artikel

Sigtuna kommun uppmärksammar Pride trots att den fysiska Pridefestivalen uteblir. Regnbågsflaggan kommer att flaggas tillsammans med svenska flaggan utanför kommunhuset, Valsta Centrum och i Sigtuna. Även på fritidsgårdarna kommer det att vara aktiviteter skriver SVT Stockholm.

Sigtunas ungdomsgård var en av de första som gick med i Pridetåget för sju år sedan. Mellan 31 juli-2 augusti kommer man att informera om pride på olika sociala medier och det kommer att finnas aktiviteter på mötesplatser och fritidsgårdarna med olika teman under helgen.

brobygget_helsida_valsta
brobygget_midgard_helsida
sigtunahem_sokbostad

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

centrum_helsida2020

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
studeravidare_helsida
helsida_sommarlov
defacto_helsida
#hålligångsigtunakommun

Ira startar digital guidning i Sigtuna

Nöjesnyheter Rosersbergaren Ira Stomberg som tillvardags arbetar som guide börjar med digitala guider istället: -Jag arbetar som turistguide och har förstås blivit påverkad av den senaste tidens händelser. Alla kunder har avbokat, helt enkelt, berättar Ira för märsta.nu

swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
outsider_sommarlov
nrh
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out