center_pan21
Pride utanför RådhusetFoto: Facebook/Sigtuna Kommun

Pride flaggas runt om i kommunen

Sigtuna kommun kommer denna vecka att flagga för Pride.

Det är Pridevecka i Stockholm och det kommer Sigtuna kommun att uppmärksamma genom att flagga med Prideflaggan på olika platser i kommunen. Flaggning med både Sverige och Pride sker utanför kommunhuset på Södergatan, i Valsta Centrum och utanför Rådhuset i Sigtuna.

bostad_helsida
mp_host_helsida
eldsjal-helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
helsida_var2021

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

andersojag
connys_helsida
2020_helsida

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
centrum_sommar_out
eldsjal-outsider
sigtuna_vatten_outsider
andersojag_outsider
nrh
connys
mp-outsider
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider