centrum_jul_panorama
Josefine Bouveng med Anders Mebius, Kultur- och fritidsförvaltningens chefFoto: Sigtuna kommun
Sigtuna TK får prisetFoto: Sigtuna kommun
Föreningen för militärhistoriskt bevarande- Foto: Sigtuna kommun

Prestationer prisades på Föreningsgalan

Sigtuna kommun höll föreningsgala på Wenngarn under tisdag kväll för att dela ut utmärkelser och stipendier inom kultur- och föreningslivet.

defacto_jul_artikel

Nio var nominerade till priser hos Kultur- och fritidsförvaltningen, tre av dessa vann sedermera och fick kliva upp på Wenngarns scen för att ta emot en prischeck. Josefina Bouveng stod för Årets prestation då hon var med i truppen som vann Ungdoms-OS för Sverige. Hon låter hennes 5000 kronor i prispengar gå till ekonomiskt tyngda Wings. Årets Förening blev Sigtuna Tennisklubb för sitt engagemang både för unga och äldre då de håller tennisskola för såväl fyraåringar som vuxna. De har på bara några år fördubblat sin verksamhet.

Sigtunaprofilen Ludvig Harryson blev årets ungdomsledare för sitt engagemang inom Sigtuna IF:s innebandysektion. Kulturstipendiet gick till Gabriel Lundh och Kulturpriset till Mats ”Skuggan” Wennersten. Årets Initiativ gick till Föreningen för militärhistoriskt bevarande som är engagerade i bunkern på Arenberga. De har sett till att den inte förfaller och nu blivit en del av Sigtuna Museum.

centrum_jul_helsida

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

ica_oktober

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

happyhomes_2019
trainingpartner_jobb_helsida
defacto_jul
sigtunavatten_standard
julbord_helsida
tp_helsida
greeknighthelsida
colorama_april2
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
nrh
julbord
connys
greeknight_outsider