panorama_centrum
Pressbyrån höll stängt på lördagsmorgonen.Foto: MMS-Bild

Pressbyrån vid Märsta station utsatt för rån

Två killar rånade Presbyrån i Märsta station under fredagskvällen: - Ingen har gripits, säger Pär Fahlström vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

Det var vid 21-tiden på fredagskvällen i samband med att Pressbyrån skulle stänga som två maskerade personer klev in. De hotade till sig kontanter med någon form av pistolliknande föremål och försvann från platsen. Kioskbiträdet skadades inte fysiskt.

I den efterföljande insatsen greps ingen person och insatsen avslutades kring 23-tiden. Sökningar gjordes brett i kommunen. En anmälan om grovt rån har inletts.

connys_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

defacto_helsida
2020_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

mp_helsida_april
liber_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

marinan_helsida

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Kommunledningen välkomnar Arlandautredningen

Politik På fredagen presenterade regeringen resultatet av Arlandautredningen: - Det är oerhört tillfredsställande att utredningen nu föreslår att en Arlandaförhandlare utses. Det är något jag och Sigtuna kommun de senaste fyra åren lagt mycket tid på att få till stånd, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande i Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
mp_outsider2022
marina_outsider
ewas_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys