liber_pan_sommar
"Stocken" mot Jimmy igen

Pressat Skånela mot Amo

På lördag är det dags för nytt möte mellan Skånela och Amo handboll.

centrum_artikel

Skånela har problem i Allsvenskan efter fyra raka nederlag, nu kommer topplaget Amo med Andreas ”Stocken” Stockenberg till Vikingahallen på lördag. ”Stocken” har än så länge aldrig besegrat sitt förra lag Skånela under Jimmy Karlssons ledning.
– Skönt att slå ur underläge igen, det var länge sen nu. Dem gick ju ut och sa att de skulle vinna den här säsongen. Vi har aldrig vunnit uppe i Märsta, en utmaning för oss, säger Andreas Stockenberg till Solidsport News.

Jimmy Karlsson säga till Skånelas sajt att man slår ur underläge.
– Vi kan kliva in på banan på lördag och spela avslappnat, med harmoni, med glädje och sikta mot en bra prestation. Dessutom har vi en rejäl plusstatistik på Amo de senaste åren så vi vet hur det är att slå dem och dom vet hur det är att förlora mot oss. Detta är målbilden!

Karlsson säger vidare att man haft en bra träningsvecka med fokus på att hitta sig själva och spelglädjen där man ska vara bekväma i matchsituationer som dyker upp.
– Vi behöver bli modigare och lita på vår förmåga när det brinner i matcherna. Vi behöver också utstråla en mer ”fuckoff-mentalitet”. Jag tror stenhårt på att vi kommer se mer av den varan på lördag, uppger Karlsson för skanela.se

mp-helsida

Thorleifsdottir till OS

Handboll Förre skånela- och rosersbergsspelaren Kristin Thorleifsdottir, 21, har tagits ut till landslaget för spel i OS.

centrum_helsida2020
division 2

Hanna poängräddare på övertid

Fotboll FC Arlanda knepen poäng i derbyt mot GUSK efter sen kvittering och storspel av målvakten Milo Hanna: - Det var gamla handbollsreflexer, säger Hanna till märsta.nu

rentawreck_helsida
ungsatsning
vardcentral_helsida
connys_helsida
2020_helsida
speedy_vinter_helsida

Jets tappar nyckelspelare till Tyskland

Amerikansk Fotboll Jetsspelaren Kalle Hjertton är klar för tyska topplaget Marburg Mercanaries: - Vi är mycket glada, tacksamma och stolta över Kalle och det han gjort för Arlanda hittills, och är övertygade över att Kalle kommer att vara med och bidra till Mercenaries direkt, skriver Jets på sin hemsida.

Många har hittat ut

Sport Nyligen lanserade Svenska Orienteringsförbundet konceptet Hitta ut i Sigtuna tillsammans med lokala aktörer.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
liber_sommar_helsida
brobygget_day

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

brobygget_night_out
vardcentral_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
rentawreck_outsider
centrum_sommar_out
nrh
aftenbil_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
mp-outsider
ungsatsning-outsider
brobygget_day_out