center_pan21
Märsta Syrianska FCFoto: Instagram/Märsta Syrianska FC

Premiärsegrar i Division 6

Samtliga lokala lag vann i premiären av Division 6.

centrum_artikel

Märsta IK2 tog sen komfortabel seger mot Armeniska på lördagen, 6-0 skrevs slutresultatet till. Första halvlek var jämn men sen satte MIK2 in en högre växel och gjorde fem mål sista halvtimmen. Målen gjordes av Mortda Zatki (2), Troy Linnes, Eisenhower Osorio Chacon och Allan Kaggwa.

FC Arlanda2 besegrade Vassunda/LLBK med hela 8-1. Vassunda/LLBK tog ledningen i andra minuten men sen var det slut på det roliga då FC Arlanda gjorde fyra mål innan paus och fyra efter. Carlos Camilo Cortés Carrasco svarade för ett hattrick, övriga mål gjordes av Nicholas Otieno Omondi, Roni Burhan Tanrikulu, Laszló-Lehel Szöcs och Hasan Abdishakur Hassan (2).

Märsta Syrianska som tillskillnad från MIK och FC Arlanda spelar i Division 6 Västra begav sig till Bålsta för match mot Håbo2. Paul Noah blev ende målskytt i första för Märsta Syrianska, i andra ökade nye Rodrigo Gomez på till 2 och 3-0 innan Håbo2 kunde reducera till 3-1. Men MSFC var numret för stort och skickade in två bollar till innan matchen var till ända. Målen: Gomez 2, Noah 2, Moro

dack-helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

2020_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

vaccin
defacto_helsida
mp_host_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

bostad_helsida
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

centrum_helsida2020
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

helsida_var2021

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
nrh
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider
mp-outsider
vaccin-outsider
swedol_outsider
connys