sap_pan
Märsta Syrianska FCFoto: Instagram/Märsta Syrianska FC

Premiärsegrar i Division 6

Samtliga lokala lag vann i premiären av Division 6.

Märsta IK2 tog sen komfortabel seger mot Armeniska på lördagen, 6-0 skrevs slutresultatet till. Första halvlek var jämn men sen satte MIK2 in en högre växel och gjorde fem mål sista halvtimmen. Målen gjordes av Mortda Zatki (2), Troy Linnes, Eisenhower Osorio Chacon och Allan Kaggwa.

FC Arlanda2 besegrade Vassunda/LLBK med hela 8-1. Vassunda/LLBK tog ledningen i andra minuten men sen var det slut på det roliga då FC Arlanda gjorde fyra mål innan paus och fyra efter. Carlos Camilo Cortés Carrasco svarade för ett hattrick, övriga mål gjordes av Nicholas Otieno Omondi, Roni Burhan Tanrikulu, Laszló-Lehel Szöcs och Hasan Abdishakur Hassan (2).

Märsta Syrianska som tillskillnad från MIK och FC Arlanda spelar i Division 6 Västra begav sig till Bålsta för match mot Håbo2. Paul Noah blev ende målskytt i första för Märsta Syrianska, i andra ökade nye Rodrigo Gomez på till 2 och 3-0 innan Håbo2 kunde reducera till 3-1. Men MSFC var numret för stort och skickade in två bollar till innan matchen var till ända. Målen: Gomez 2, Noah 2, Moro

connys_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april
pantamera_avc_helsida
centrum_sommar2022_helsida
helsida_sfs
defacto_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Sport Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

social_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
connys
sfs_out
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
ewas_outsider
swedol_outsider
event_outsider
nrh
outsider_social
pantamera_out