sommar
Björn Lidström, tränare i WingsFoto: Daniel Iskander

Premiärseger för Wings

In med en föredetta skyttekung och assisterande tränaren, resultat: Seger 8-6 i fortsättningsserien.

Wings tog en premiärseger när Hockeyettan Vår inleddes på söndagen. Inte nog med att Pavel Brendl stod på isen i första femman, man hade även fått assisterande tränaren Viktor Helander att snöra på sig skridskorna och vara center i fjärdekedjan.

Själva matchen då? De 228 åskådarna fick verkligen valuta för pengarna, 2-0 för Wings tidigt i första blev dock 2-3 innan perioden var till ända. I andra vände Anton Rubtsov och Christian Blomqvist på steken med varsitt mål och därefter ökade Wings på till 6-3 innan Hammarby reducerade. Sen slog han då till Pavel Brendl, efter 1.18 i tredje hamrade han in 7-4 i power play, när Christan Blomqvist följde upp med 8-4 var saken biff även om Hammarby lyckades reducera två gånger om.

Närmast väntar Nacka för Wings och det gäller att undvika plats 6-7 i serien eftersom det innebär negativt kval. Ettan får chans att komma in bakvägen till play off.

Målen
Blomqvist 2, Rubtsov, Jacobsson, Ericsson, Lööv, Mohlin, Brendl

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sommar
ica_valsta_choklad
colorama_april2

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

sbrf_helsida
logistik_sigtuna
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

defacto_helsida
fme_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sportfiske_sommar
fme_outsider
sbrf_outsider
connys
defacto_outsider
nrh
colorama_april