arlandagk_panorama
Björn Lidström, tränare i WingsFoto: Daniel Iskander

Premiärseger för Wings

In med en föredetta skyttekung och assisterande tränaren, resultat: Seger 8-6 i fortsättningsserien.

centrum_pask

Wings tog en premiärseger när Hockeyettan Vår inleddes på söndagen. Inte nog med att Pavel Brendl stod på isen i första femman, man hade även fått assisterande tränaren Viktor Helander att snöra på sig skridskorna och vara center i fjärdekedjan.

Själva matchen då? De 228 åskådarna fick verkligen valuta för pengarna, 2-0 för Wings tidigt i första blev dock 2-3 innan perioden var till ända. I andra vände Anton Rubtsov och Christian Blomqvist på steken med varsitt mål och därefter ökade Wings på till 6-3 innan Hammarby reducerade. Sen slog han då till Pavel Brendl, efter 1.18 i tredje hamrade han in 7-4 i power play, när Christan Blomqvist följde upp med 8-4 var saken biff även om Hammarby lyckades reducera två gånger om.

Närmast väntar Nacka för Wings och det gäller att undvika plats 6-7 i serien eftersom det innebär negativt kval. Ettan får chans att komma in bakvägen till play off.

Målen
Blomqvist 2, Rubtsov, Jacobsson, Ericsson, Lööv, Mohlin, Brendl

valsta_utveckling
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

centrum_pask_helsida
sigtunavatten_standard

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

fme_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

happyhomes_2019
EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

defacto_helsida
bonava_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

ica_pask

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

logistik_utbildning
defacto_outsider
valsta_utveckling_2
sigtunavatten_outsider
fme_outsider
ridskola2019_outsider
bonava_outsider
colorama_april
sh_oppet