center_pan21
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Premiärförlust för Skånela

Skånelas damer inledde Allsvenskan hemma mot Kristianstad och fick dessvärre se sig besegrat: - Det finns jättemycket att ta med, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

Kristianstad tog Vikingahallen med storm på tisdagskvällen, man tog kommandot direkt och satte Skånela i en tuff uppförsbacke som man sedan hade svårt att ta sig ur. Mestadels var ledningen 4-5 bollar till gästerna, Skånela gjorde bara nio mål i första men lyckades begränsa Kristianstad till bara tolv.

Andra var klart bättre och Skånela kom ikapp till 17-17, man ledde också vid ett tillfälle med 19-18 men sista kvarten kunde Kristianstad vinna med 10-4 och matchen med 30-23. Skånelas tränare Fredrik Söderberg var inte allt för uppgiven efter matchen då Kristianstad är ett tippat topplag:
– Jag tycker att vi har mycket att ta med oss, vi krigar i 60 min, vi får en tuff start men vänder på det i andra. De var numret för stort just nu och vinner välförtjänt men det är mycket vi kan bygga vidare på, sa Söderberg efteråt.

Den största skillnaden mellan lagen var enligt Söderberg att Skånela inte sprang tillräckligt mycket i första, därav enbart nio mål.
– Det var svagt i försvarsspelet, de är lite större, de är smarta i spelet och får flyt. Vi tycks inte lösa det, det blir jobbigt att jaga en hel match.

Agnes Lundin är ny i Skånela och nöjd med debuten, det blev även tre mål från hennes bössa.
– Som helhet kändes det bra, det var kul och tryggt, kände mig trygg på planen och vågade. Vi kan bättra oss, vi tar en match i taget. Nu lägger vi fokus på nästa match, Kristianstad är ändå ett lag från SHE, så det var bra motstånd och ganska jämt fram till slutet, säger hon.

Målen
Schaerlund 6, Lundström 4, Lindgren 3 Lundin 3, Wislander 3, Nygårds, Eriksson, Kou Aune, Lannermalm

connys_helsida
herrallsvenskan

Överraskande nederlag för Skånela

Handboll Skånela föll överraskande mot Karlskrona hemma i Vikingahallen med 25-23: - Återigen ingen bra match, vi har tre upp med tio kvar och förlorar sista med fem, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
herrallsvenskan

Oavgjort igen för Skånela

Handboll Trots en klar ledning för Skånela med tjugo minuter kvar lyckas man tappa en poäng hemma mot Tyresö: - Vi ger bort en poäng, känns det som, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

jul2021
hockeyettan

Wings föll mot tabellettan

Ishockey Det var en match av akademisk betydelse för både Hudiksvall och Wings. Redan klara ettan Hudiksvall kom till Märsta för att hålla farten uppe inför Allettan.

julmarknad_helsida
valsta-jul_helsida
centrum_helsida2020
hockeyettan

Wings besegrade Segeltorp

Ishockey Näst sista omgången av Hockeyettan Östra spelades på söndagen och Wings kunde äntligen vinna efter några tunga matcher.

2020_helsida
hockeyettan

Poäng för Wings

Ishockey Wings fick med sig en poäng från matchen mot Hanviken då det blev förlust på övertid.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

valsta_jul_outsider
nrh
swedol_outsider
jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider
stationshusen_out
julmarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
connys