halloween_centrum

Premiär mot Stocksund

FC Arlanda som är nykomling i tvåan möter Stocksund i premiären.

centrum_artikel
Spelordningen i Division 2 är klar. Nykomlingen FC Arlanda möter i premiären Stocksund borta 27:e mars och därefter är det hemmapremiär i veckan därpå, 2/4, mot Karlbergs BK. I omgång 3 är det Upplandsderby borta  mot Enköping på Enavallen, 10/4, avspark 14.00. FC Arlanda gjorde nyligen klart med en tränare för herrlaget efter Freddy ”Chino” Gonzalez och Elias Charbachi när Fredrik Dahlin med ett förflutet i Sollentuna och BP rekryterades.
dack-helsida
centrum_helsida2020

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

bostad_helsida
2020_helsida
connys_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

mp_host_helsida
helsida_var2021

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
connys
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
mp-outsider
dack-outsider
ridskola_2020_outsider
nrh