moderaterna_panorama

Premiär för valet2022 märsta.nu

märsta.nu storsatsar på Valet2022 och nyligen lanserades en specialsajt som ska bevaka enbart lokalpolitiken: - Vi fortsätter vår satsning på lokalpolitiken med en egen specialsajt detta val, säger Daniel Iskandar, chefredaktör och ansvarig utgivare.

Vid Valet2018 satsade märsta.nu stort på valet med tidningen ValExtra, valdebatter, valvaka och löpande rapportering om allt som kommuninvånarna behövde för att rösta.
– Lokalpolitiken behöver en egen plats, i de stora medierna på riksnivå är det främst rikspolitik som bevakas, vi har varit unika i vår valsatsning sedan 2014 med massiv bevakning till tusentals kommuninvånare varje dag, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

Valet2022 är 11:e september, temperaturen börjar hettas upp men kommer sannolikt svalna under juli för att sedan nå kokpunkten efter semestern och i början av september.
– Vi kommer att bevaka de stora frågorna som skola, trygghet, bostadsbyggande, företagande, omsorg och annat som enbart är lokalt, fortsätter Daniel Iskandar.

märsta.nu kommer även att granska makthavarna, något som alltid sker löpande i olika sammanhang men under blir den en intensifierad granskning kring vad partierna uträttat och vad som lovats före valet. Läsarna ska varje dag kunna ta del av lokala nyheter om politik i Sigtuna kommun.

Här hittar du Valsajten

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

mp_helsida_april
connys_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

liber_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

marinan_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
ewas_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
mp_outsider2022
moderat_outsider