moderat_sommar
FC Arlandas sommarfotbollsskola fick besök av P06 som tränade inför sin turnering i Spanien.
Mehmet Budak med Elias och Karl-Johan

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

centrum_artikel

För första gången någonsin höll FC Arlanda fotbollsskola. Sommarlovets första vecka kom det drygt 30 barn i åldrarna 7-12 år som fick vara på Mellanvallen i fyra dagar. Det blev träningar från morgon till 14-tiden. Man hade även fått med A-lagsspelaren och valstabon Mehmet Budak som instruktör.

Mehmet tränade barnen och visade dem bland annat hur man skjuter.
– Det är viktigt för FC Arlanda att barn och undgomar har förebilder, Mehmet är en förebil i valutaområdet och bland de unga i FC Arlanda, hans närvaro var mycket positiv då många av våra spelare en dag vill ta klivet upp i A-laget som Mehmet, säger tränare Eddie Khalaf.

FC Arlanda hade även engagerat lokala företagare som ordnade mat och frukt varje dag. Ingen behövde således ta med sig egen matsäck:
– Nu har vi genomfört detta med god respons, förhoppningsvis kan vi få fler barn och unga att vara med nästa sommar. Det var definitivt ett inslag som berikade vår förening och sysselsatte barn som annars kanske går hemma och inte tränar organiserad fotboll, säger Eddie Khalaf.

brobygget_midgard_helsida
brobygget_helsida_valsta
2020_helsida
centrum_helsida2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

speedy_helsida
connys_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

spedition_sigtuna

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

studeravidare_helsida
marina_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

sommar_sigtuna2020
defacto_helsida
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
studeravidare_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
sigtuna_vatten_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
nrh
speedy_outsider
kaa_outsider