defacto_pan
FC Arlandas sommarfotbollsskola fick besök av P06 som tränade inför sin turnering i Spanien.
Mehmet Budak med Elias och Karl-Johan

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

För första gången någonsin höll FC Arlanda fotbollsskola. Sommarlovets första vecka kom det drygt 30 barn i åldrarna 7-12 år som fick vara på Mellanvallen i fyra dagar. Det blev träningar från morgon till 14-tiden. Man hade även fått med A-lagsspelaren och valstabon Mehmet Budak som instruktör.

Mehmet tränade barnen och visade dem bland annat hur man skjuter.
– Det är viktigt för FC Arlanda att barn och undgomar har förebilder, Mehmet är en förebil i valutaområdet och bland de unga i FC Arlanda, hans närvaro var mycket positiv då många av våra spelare en dag vill ta klivet upp i A-laget som Mehmet, säger tränare Eddie Khalaf.

FC Arlanda hade även engagerat lokala företagare som ordnade mat och frukt varje dag. Ingen behövde således ta med sig egen matsäck:
– Nu har vi genomfört detta med god respons, förhoppningsvis kan vi få fler barn och unga att vara med nästa sommar. Det var definitivt ett inslag som berikade vår förening och sysselsatte barn som annars kanske går hemma och inte tränar organiserad fotboll, säger Eddie Khalaf.

defacto_helsida
happyhomes_2019
ica_valsta_choklad
arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

sommar_centrum
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
defacto_outsider