sommar
FC Arlandas sommarfotbollsskola fick besök av P06 som tränade inför sin turnering i Spanien.
Mehmet Budak med Elias och Karl-Johan

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

För första gången någonsin höll FC Arlanda fotbollsskola. Sommarlovets första vecka kom det drygt 30 barn i åldrarna 7-12 år som fick vara på Mellanvallen i fyra dagar. Det blev träningar från morgon till 14-tiden. Man hade även fått med A-lagsspelaren och valstabon Mehmet Budak som instruktör.

Mehmet tränade barnen och visade dem bland annat hur man skjuter.
– Det är viktigt för FC Arlanda att barn och undgomar har förebilder, Mehmet är en förebil i valutaområdet och bland de unga i FC Arlanda, hans närvaro var mycket positiv då många av våra spelare en dag vill ta klivet upp i A-laget som Mehmet, säger tränare Eddie Khalaf.

FC Arlanda hade även engagerat lokala företagare som ordnade mat och frukt varje dag. Ingen behövde således ta med sig egen matsäck:
– Nu har vi genomfört detta med god respons, förhoppningsvis kan vi få fler barn och unga att vara med nästa sommar. Det var definitivt ett inslag som berikade vår förening och sysselsatte barn som annars kanske går hemma och inte tränar organiserad fotboll, säger Eddie Khalaf.

sigtunavatten_standard
sommar_centrum

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

sommar
colorama_april2

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

bonava_juli_hel
arlanda_golf_juli
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

happyhomes_2019
ica_valsta_choklad
defacto_helsida

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

defacto_outsider
sportfiske_sommar
connys
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
bonava_juli_outsider