invigning_clasohlsson
Ann Linde invigde Arlanda-Singapore tillsammans med representanter för Singapore Airlines och flygplatsbolaget Swedavia. Foto: Pressbild/Swedavia

Premiär för Arlanda-Singapore

Linjen mellan Arlanda-Singapore invigdes på tisdagen av handelsminister Ann Linde.

banner_artikel

Det var inte bara premiär för den nya flyglinjen mellan Arlanda-Singapore, Singapore Airlines blir även första bolag på Arlanda som sätter in nya Airbus A350 i reguljär trafik.
– Den nya flyglinjen till Singapore är resultatet av flera års intensivt arbete och det är en mycket eftertraktad destination. För att enkelt nå marknaderna i Asien är linjen av största vikt för affärsresenärerna och den ger även potential för större fraktutbyte mellan länderna. Det är en strategiskt viktig flyglinje i utvecklingen av Arlanda som Skandinaviens ledande flygplats 2020, säger Jonas Abrahamsson, VD och koncernchef för Swedavia, i ett pressmeddelande.

Etableringen på Arlanda är Singapores 15:e destination i Europa, från Arlanda går planet fem gånger i veckan med 45 minuters mellanlandning i Moskva. Via Changi Airport i Singapore kan svenska resenärer snabbt förflytta sig i hela sydostasien samt Oceanien eller östra Asien. Det är en av de största flygplatserna i världen och räknas som en så kallad viktig HUB med många destinationer.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

dackia_2018

Elbanan invigd vid Arlanda

Näringsliv På onsdagen invigdes elbanan eRoad Arlanda mellan Arlanda-Rosersberg: - Jobb är en förutsättning för den välfärd som vi levererar i kommunen, och just nu skapas många jobb kring Arlanda. Det blir dock en belastning på miljön, och den belastningen måste uppvägas av något. Då är innovationer och teknikutveckling som eRoadArlanda viktiga, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) i ett pressmeddelande.

forskontor
center_banner2
varen2018

Comfort ordnar omfattande energilösning

Näringsliv Comfort Karby VVS har fått ett stort uppdrag om att värmeeffektiviseringar för BRF Dragonen på Sätuna: - Brf Dragonen kommer minska sina utsläpp av CO2 med ca 148 000kg om året. berättar Johan Lundgren, VD.

februari

Märsta Förenade gör en insats på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade har under veckan haft fullt upp med att snöröja både i kommunen och på Arlanda flygplats: - Vi har haft tio enheter som rullat i 48 timmar på Arlanda och just nu tre stycken som röjer snö på Bromma. Alla enheter stödjer uppdragsgivarens plogenheter med bortforsling av snön. Slungan kan i optimala fall lasta våra bilar på tre sekunder, berättar Anders Wahlgren, transportledningschef på Märsta Förenade.

val2018
outsider_defacto
veterankraft_standard
standard_start
connys
nfc_vinter
matcher_skanela
Norra Redovisningshuset
objekt2
objekt4
standard_ridskola
vuxentutbildning
objekt3
sigtunavatten_standard