rantebanner
Ann Linde invigde Arlanda-Singapore tillsammans med representanter för Singapore Airlines och flygplatsbolaget Swedavia. Foto: Pressbild/Swedavia

Premiär för Arlanda-Singapore

Linjen mellan Arlanda-Singapore invigdes på tisdagen av handelsminister Ann Linde.

sommar

Det var inte bara premiär för den nya flyglinjen mellan Arlanda-Singapore, Singapore Airlines blir även första bolag på Arlanda som sätter in nya Airbus A350 i reguljär trafik.
– Den nya flyglinjen till Singapore är resultatet av flera års intensivt arbete och det är en mycket eftertraktad destination. För att enkelt nå marknaderna i Asien är linjen av största vikt för affärsresenärerna och den ger även potential för större fraktutbyte mellan länderna. Det är en strategiskt viktig flyglinje i utvecklingen av Arlanda som Skandinaviens ledande flygplats 2020, säger Jonas Abrahamsson, VD och koncernchef för Swedavia, i ett pressmeddelande.

Etableringen på Arlanda är Singapores 15:e destination i Europa, från Arlanda går planet fem gånger i veckan med 45 minuters mellanlandning i Moskva. Via Changi Airport i Singapore kan svenska resenärer snabbt förflytta sig i hela sydostasien samt Oceanien eller östra Asien. Det är en av de största flygplatserna i världen och räknas som en så kallad viktig HUB med många destinationer.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

juli
happy_homes_sommar
sommar
theweek2017
magget_v16

Widforss Jakt & Natur har öppnat

Näringsliv Widforss Jakt & Natur har nu flyttat in i Stenladan i Steninge slott, det är den första av flera satsningar i Stenladan som ska bli som ett centrum för nya Steninge slottsby.

Årets Lärling

Lång resa för Hassan – Från flykting till prisad

Näringsliv Hassan Aal Hasoon kom till Sverige för tio år sedan, trots utbildningen som elektriker tog det lång tid innan han kom in på arbetsmarknaden, nu är han dock prisad elektriker hos Sandströms El, rapporterar tidningen Elinstallatören på sin hemsida.

Årets Företagare

Marianne blev Årets företagare

Näringsliv Marianne Tornvall på Mälarens Smådjursklinik utsågs till Årets företagare i samband med en högtidsmiddag på Hotell Kristina i Sigtuna.

sfssommar
standard
standard_ridskola
colorama_jan
mik_camp
Norra Redovisningshuset
lions_standard
connys
sommar
cricketklubben
Frisyr – Standard
Festspecialisten – Standard