defacto_pan
Foto: Arkivbild/Daniel Iskander

Polisövning i centrala Märsta

Under förmiddagen var det märstabor som uppmärksammade att det fanns flera poliser och polishundar i Märsta Centrum: - Det är en del av en övning i tätbebyggt område, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

Utanför Ica i Märsta Centrum så var det under förmiddagen ett flertal poliser och polishundar. Färbipasserande trodde att det handlade om ett brott men så var det inte. Polisen meddelar att det rör sig om en övning i tätort, övningen väntas pågå under dagen. Hundarna kommer att vara ute tillsammans med sina förare.

 

korpen_jan-feb
sigtuna_funkis

Nu invigs Trygghetscentret

Nyheter Idag onsdag invigs Trygghetscentret i Märsta Centrum som kommer husera polis, brandkår och delar av kommunens verksamhet.

icavalsta_julbanner
sigtunavatten_standard

Kraftig nedgång av bostadsinbrott: Grannsamverkan bidragande orsak

Nyheter Antalet bostadsinbrott i Sigtuna kommun minskade kraftigt det gångna året enligt siffror från Grannsamverkarna i Sigtuna kommun: -Som ordförande i Grannsamverkarna vill jag gärna påstå att just den utökade organiserade grannsamverkan bidragit till att minska antalet bostadsinbrott 2018. Men det finns förstås andra bidragande förklaringar också, säger David Lundqvist, ordförande för Grannsamverkarna.

outsider
frisyr_december
connys
banner_trerosor
funkis_2
nrh