defacto_pan
Foto: Arkivbild/Daniel Iskander

Polisövning i centrala Märsta

Under förmiddagen var det märstabor som uppmärksammade att det fanns flera poliser och polishundar i Märsta Centrum: - Det är en del av en övning i tätbebyggt område, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

banner_juni_artikel

Utanför Ica i Märsta Centrum så var det under förmiddagen ett flertal poliser och polishundar. Färbipasserande trodde att det handlade om ett brott men så var det inte. Polisen meddelar att det rör sig om en övning i tätort, övningen väntas pågå under dagen. Hundarna kommer att vara ute tillsammans med sina förare.

 

sbrf_helsida
ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
banner_juni_helsida
defacto_helsida
colorama_april2
oppning_helsida
midsommar_valsta_helsida

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

fme_helsida

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

defacto_outsider
colorama_april
ridskola2019_outsider
sh_bovard_out
fme_outsider
midsommar_valsta_outsider
sh_oppet
connys
nrh
oppning_outsider
sbrf_outsider