centrum_tvaar
Ett flertal personer greps mitt i ett bostadsområdeFoto: Insändarbild
Polis slog till mitt i det lugna bostadsområdet dit flera gärningsmän lokaliserats tillFoto: MMS-Bild
En bil som krockat på Stationsgatan Foto: Insändarbild/Mattias Nordahl

Sex gripna efter inbrott i Arlandastad

Efter ett inbrott i Arlandastad har polisen lyckats gripa sex personer och tagit in ytterligare två till förhör: - Gripandet har skett på flera platser i Märsta, säger Ola Österling vid Polisens ledningscentral.

centrum_tvaar

Vid 4.40-tiden kom larm från väktarbolag till polisen om ett inbrott i en speditionsfirma i Arlandastad. Väktare kunde bara konstatera att inbrottet skett men polisen mobiliserade snabbt och lyckades inom någon timme gripa ett flertal personer på olika platser i Märsta.
– I den efterföljande polisinsatsen så ä det flera gripna på bar gärning, säger Ola Österling vid Polisens ledningscentral.

I samband med flykten kastades fotanglar ut varpå flera fordon fått punktering på sina bilar och kört av vägen.
– Vi får in rapporter om ett flertal bilar med punkterade däck, säger Ola Österling.

Boende vid Ekilla vaknade upp av en omfattande polisinsats i sitt lugna bostadsområde. beväpnad polis grep ett antal personer i området under spektakulära former. Utöver de sex som gripits har två frihetsberövats med koppling till brottet.
– Vi tror att det mesta av bytet har samlats in, det var teknik av olika slag, fortsätter Ola Österling

Artikeln uppdateras…

defacto_helsida
sangensemble
happyhomes_2019

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

banner_trerosor
sigtunavatten_standard
icavalsta_semlor
ridskola_2019_helsida

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

connys

Holst: Skolan har fått mer

Politik Under torsdagen kommer Lärarförbundet att genomföra en demonstration mot nedskärningar, men kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) poängterar att ramarna för skolan ökar i år.

arlandagolf

uppdaterad En till sjukhus efter påkörning

Blåljus En person kördes på vid korsningen Västra Bangatan/Nymärstagatan vid 12.30-tiden: - En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.