defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Polisjakt efter inbrott

Två inbrott skedde i kommunen under lördagen, efter et av dessa i Valsta inleddes en polisjakt bland annat med hundpatrull.

Vid 20-tiden i Valsta hördes ett brak från trapphuset, när grannar öppnade för att se vad det var frågan om upptäcktes att flera män höll på att bryta sig in i en lägenhet. Männen sprang sedan nerför trappan och ut. Polis kallades ut med bland annat hundpatrull för att söka efter de misstänkta men utan resultat.

Tidigare under kvällen, kring 18-tiden, var det ett inbrott i Sigtuna där inringaren såg en man hoppa ut genom ett fönster från en lägenhet på nedre plan och därefter åka iväg i en bil. Inbrottstjuvarna tog sig in genom att lyfta ur fönsterramen, exakt vad som stulits är oklart men en anmälan om grov stöld upprättades.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
centrum_helsida2020
festspec_host2020_helsida

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

connys_helsida

Vattenskador oroar sigtunabor

Nyheter Drygt 1000 stockholmare har medverkat i en undersökning om vattenskador som Länsförsäkringar beställt, bland dessa några sigtunabor.

kcbygg_aug_helsida
boisigtuna
nrh
swedol_outsider
festspec_host2020_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kcbygg_outsider