defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Polisinsats avslutad på Arlanda

Polisen har avslutat sin insats efter bombhotet mot ett plan som lyfte från Arlanda till Nice.

centrum_artikel

Det var vid 10.45 som polis fick in samtal om bombhotet på Norwgian-planet som lyfte från Arlanda och sedan vände tillbaka efter 30 minuter i luften.

Planet landade och passagerare evakuerades innan 15.30. Samtliga passagerare och besättning ombord har förhörts, polisen kommer att sammanställa alla uppgifter. Det finns i nuläget ingen misstänkt uppger Polisen. En förundersökning om grovt olaga hot och luftfartssabotage har inletts.

Det förekom uppgifter om att samtalet om bomb ombord på planet ringdes in från Oslo. Något som inte bekräftats av polisen.

defacto_helsida
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

2020_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_helsida_valsta
connys_helsida

Hyresgäster störs av renoveringar

Bostad Hemblas renoveringar medan hyresgäster bor kvar har kritiserats av hyresgästerna enligt Hem & Hyra. På Tingvallavägen ledde renoveringarna till att en hyresgäst som bodde i en överliggande lägenhet drabbades av stress och panikångest enligt tidningen.

helsida_sommarlov
sigtunahem_sokbostad
studeravidare_helsida
happyhomes_sommar2020
brobygget_midgard_helsida
brobygget_outsider_valsta
outsider_sommarlov
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
nrh
swedol_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider