defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Polisens trafiksäkerhetsvecka gav resultat

Polisen har som en del av Trafikveckan genomförts kontroller i Märsta och Valsta.

centrum_artikel

Denna vecka är det Nationell Trafikvecka och polisen har under helgen genomfört kontroller i kommunen. På söndagen genomfördes en kontroll i Märsta Centrum där alla som kontrollerades var ok. Men under lördagen genomförde man kontroll i Valsta där resultatet bland annat blev att en person misstänks för olovlig körning och en för misstänkt rattfylleri.

dackskiftarna_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

connys_helsida
sigtunastad_helsida
vardcentral_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

speedy_vinter_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtunastad_outsider
connys
speedy_vinter2020_outsider
dackskiftarna_outsider
nrh
vardcentral_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider