centrum_jul_panorama
Polisen kommer framöver att stå i Märsta centrum med sin husbil.Foto: Polisen/Facebook

Polisens mobila kontor flyttar till Märsta Centrum

Polisens mobila kontor flyttar från Sätuna till Märsta Centrum i höst och vinter: - Skälet till att vi nu är i Märsta centrum istället för Sätuna torg är vi gjort bedömningen att folk har lättare att ta sig tid när de är i centrum. Vi har redan märkt att fler kommer fram och pratar, säger Jonas Junered, kommunpolis i Sigtuna kommun, till kommunens facebooksida.

defacto_jul_artikel

Under drygt ett års tid har Polisen i Stockholm Nord rullat runt i en mobil husbil på olika platser i Sollentuna, Väsby och Sigtuna. I Märsta har den mest stått som fast plats på Sätuna Torg. Men nu meddelar kommunpolisen Jonas Junered att man flyttar till Märsta Centrum på torsdagar kl. 17-19:
– Det är en chans för oss att möta kommuninvånarna. Skälet till att vi nu är i Märsta centrum istället för Sätuna torg är vi gjort bedömningen att folk har lättare att ta sig tid när de är i centrum. Vi har redan märkt att fler kommer fram och pratar, säger Jonas Junered till Sigtuna kommuns facebooksida.

Jonas berättar att man får många olika frågor, vissa vill he tips eller ställer frågor om hur de jobbar eller något som de har upplevt. Polisen hade tidigare i oktober även en medborgardialog i Valsta som blev välbesökt.

fme_oktober
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

greeknighthelsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

ica_oktober
centrum_jul_helsida
tp_helsida
julbord_helsida
trainingpartner_jobb_helsida
tp_outsider
connys
julbord
colorama_april2
nrh
greeknight_outsider
trainingpartner_jobb_outsider