center_pan21
Polisen kommer framöver att stå i Märsta centrum med sin husbil.Foto: Polisen/Facebook

Polisens mobila kontor flyttar till Märsta Centrum

Polisens mobila kontor flyttar från Sätuna till Märsta Centrum i höst och vinter: - Skälet till att vi nu är i Märsta centrum istället för Sätuna torg är vi gjort bedömningen att folk har lättare att ta sig tid när de är i centrum. Vi har redan märkt att fler kommer fram och pratar, säger Jonas Junered, kommunpolis i Sigtuna kommun, till kommunens facebooksida.

centrum_artikel

Under drygt ett års tid har Polisen i Stockholm Nord rullat runt i en mobil husbil på olika platser i Sollentuna, Väsby och Sigtuna. I Märsta har den mest stått som fast plats på Sätuna Torg. Men nu meddelar kommunpolisen Jonas Junered att man flyttar till Märsta Centrum på torsdagar kl. 17-19:
– Det är en chans för oss att möta kommuninvånarna. Skälet till att vi nu är i Märsta centrum istället för Sätuna torg är vi gjort bedömningen att folk har lättare att ta sig tid när de är i centrum. Vi har redan märkt att fler kommer fram och pratar, säger Jonas Junered till Sigtuna kommuns facebooksida.

Jonas berättar att man får många olika frågor, vissa vill he tips eller ställer frågor om hur de jobbar eller något som de har upplevt. Polisen hade tidigare i oktober även en medborgardialog i Valsta som blev välbesökt.

centrum_helsida2020

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

dack-helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
defacto_helsida
flygskola_helsida
julmarknad_helsida
helsida_var2021

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

oppethus_helsida
connys_helsida
mp_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

julmarknad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppethus_outsider
flygskolan_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_sommar_out
dack-outsider
nrh
swedol_outsider
mp-outsider