moderater_pan_sommar
Polisen söker tips om vem den här personen kan varaFoto: Polisen

Polisen vädjar: Vem är personen på bilden

Polisen har släppt video på mordet i Steninge och man uppmanar nu allmänhet att höra av sig om de har tips på vem det är som skjuter.

Polisen önskar få in mer tips kring mordet i Steninge 2:a oktober då en man i 25-årsåldern sköts ihjäl. Nu släpper man en film om händelsen där en person i grön jacka syns avlossa flera skott:
– När målsäganden ska kliva på bussen kommer en gärningsperson springandes och avlossar flera skott mot målsäganden som avlider på platsen. Ett vittne som samtidigt precis skall kliva på bussen är nära att träffas av de kulor som avlossas. Även bussen träffas av de kulor som avlossas, berättar polisassistent Fredrik Heidenberg, utredare grova brott hos Polisområde Stockholm.

Enligt vittnesuppgifter till polisen försvinner gärningspersonen från brottsplatsen på en elsparkcykel.
– I dagsläget sitter det en person frihetsberövad misstänkt för delaktighet i mordet. En annan person har tidigare suttit frihetsberövad, misstänkt för delaktighet i mordet. Polisen söker främst Dig som vet vem gärningspersonen är men också Dig som vet något om händelsen eller gjort iakttagelser i området samma dag som mordet sker.

Har du uppgifter att lämna? Kontakta polisen på 114 14

helsida_sfs
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida
kso_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Risk för skyfall i augusti

Nyheter Under fredagen var det ett kraftigt skyfall i kommunen med stor mängd nederbörd på kort tid. Risken för översvämningar är överhängande när det faller mycket regn på kort tid.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
kso-duell_out
moderat_outsider
sfs_out
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
swedol_outsider
pantamera_out
connys