defacto_pan2020
Polisen söker tips om vem den här personen kan varaFoto: Polisen

Polisen vädjar: Vem är personen på bilden

Polisen har släppt video på mordet i Steninge och man uppmanar nu allmänhet att höra av sig om de har tips på vem det är som skjuter.

centrum_artikel

Polisen önskar få in mer tips kring mordet i Steninge 2:a oktober då en man i 25-årsåldern sköts ihjäl. Nu släpper man en film om händelsen där en person i grön jacka syns avlossa flera skott:
– När målsäganden ska kliva på bussen kommer en gärningsperson springandes och avlossar flera skott mot målsäganden som avlider på platsen. Ett vittne som samtidigt precis skall kliva på bussen är nära att träffas av de kulor som avlossas. Även bussen träffas av de kulor som avlossas, berättar polisassistent Fredrik Heidenberg, utredare grova brott hos Polisområde Stockholm.

Enligt vittnesuppgifter till polisen försvinner gärningspersonen från brottsplatsen på en elsparkcykel.
– I dagsläget sitter det en person frihetsberövad misstänkt för delaktighet i mordet. En annan person har tidigare suttit frihetsberövad, misstänkt för delaktighet i mordet. Polisen söker främst Dig som vet vem gärningspersonen är men också Dig som vet något om händelsen eller gjort iakttagelser i området samma dag som mordet sker.

Har du uppgifter att lämna? Kontakta polisen på 114 14

happyhomes_sommar2020
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

centrum_helsida2020
2020_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

connys_helsida
ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida
rentawreck_helsida
defacto_helsida
vardcentral_helsida
dackskiftarna_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

sigtunastad_helsida
Moderaterna_helsida2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
rentawreck_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
vardcentral_outsider
sigtunastad_outsider
dackskiftarna_outsider
connys
moderaterna_sigtuna
nrh