defacto_pan2020

Polisen vädjar om tips

Polisen vädjar om tips som kan ha med dödskjutningen i Steninge att göra.

centrum_artikel

Polisen i Sollentuna/Väsby/Sigtuna gick under måndagen ut med att man behövde tips som kan leda utredningen kring dödsskjutningen i Steninge framåt. Det var för 10 dagar sedan som en man sköts till döds vid en busshållsplats på Östra Galaxvägen i Steninge med flera skott. Trots en intensiv sökinsats lyckades man inte få tag i någon misstänkt.

Polisen kommer med anledning av incidenten att genomföra dörrknackning med start idag måndag. Om man vill lämna uppgifter som har med mordet att göra så kan man kontakta polisen på 114 14 eller även lämna anonymt via Polisens hemsida.

rentawreck_helsida
sigtunastad_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
speedy_vinter_helsida

Cykelstölderna ökade under pandemin

Nyheter Cykelstölderna i kommunen ökade under pandemiåret: - Förvara cykeln på en säker plats, ha den gärna inlåst över natten om det finns möjlighet. Tänk även på att Id-märka cykeln så att den går att identifiera och anteckna ramnumret, säger Josefin Hamilton, ansvarig för skadeförebyggande verksamhet på If.

dackskiftarna_helsida

Ny översiktsplan ska ut på samråd

Nyheter En ny översiktsplan passerade Kommunstyrelsen i måndags: - Syftet med översiktsplanen är att redovisa kommunens inriktning för den långsiktiga utvecklingen av den fysiska miljön med en tidshorisont till år 2035, säger Mats Weibull (M), ordförande i Bygg- och miljönämnden.

2020_helsida
defacto_helsida
vardcentral_helsida
Moderaterna_helsida2021

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

ridskola2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
ridskola_2020_outsider
connys
speedy_vinter2020_outsider
sigtunastad_outsider
moderaterna_sigtuna
dackskiftarna_outsider
rentawreck_outsider
vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider