defacto_pan2020

Polisen vädjar om tips

Polisen vädjar om tips som kan ha med dödskjutningen i Steninge att göra.

centrum_artikel

Polisen i Sollentuna/Väsby/Sigtuna gick under måndagen ut med att man behövde tips som kan leda utredningen kring dödsskjutningen i Steninge framåt. Det var för 10 dagar sedan som en man sköts till döds vid en busshållsplats på Östra Galaxvägen i Steninge med flera skott. Trots en intensiv sökinsats lyckades man inte få tag i någon misstänkt.

Polisen kommer med anledning av incidenten att genomföra dörrknackning med start idag måndag. Om man vill lämna uppgifter som har med mordet att göra så kan man kontakta polisen på 114 14 eller även lämna anonymt via Polisens hemsida.

speedy_vinter_helsida
januari_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
2020_helsida

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

prima_helsida
meko_helsida
dödsskjutningen i valsta

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Blåljus Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

nrh
meko_outsider
moderat_outsider_jan
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
prima_outsider
speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider