defacto_pan2020
Foto: MMS-Bild

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

centrum_artikel

En man i 40-årsåldern avled efter att ha träffats av skott när han satt inne på en restaurang i Valsta på lördagskvällen. Skotten var avsedda för mannen och inte andra. Ingen har ännu gripits med anledning av skjutningen som rubriceras som mord. Spaningsarbetet är intensivt och man håller på att undersöka kameror som fanns uppsatta samt prata med vittnen.

Polisen utesluter inte att mordet kan ha koppling till annan organiserad kriminalitet i andra delar av länet. Polisen uppger att man har en god bild över de kriminella nätverk som finns i regionen och att det kan finnas kopplingar mellan mordet i Valsta och den regionala nätverksproblematiken.

Eventuella vittnen uppmanas att kontakta polisen antingen via telefon på 114 14 eller genom ett anonymt tipsformulär som finns på polisens hemsida. Man kommer samtidigt att förstärka resurserna i Valstaområdet.

happyhomes_sommar2020
meko_helsida
centrum_helsida2020

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

speedy_vinter_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
ridskola2020_helsida

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
speedy_vinter2020_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
meko_outsider