moderaterna_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Polisen planerar åtgärder mot kriminaliteten

Det var inte bara kommunhuset som attackerades under det senaste dygnet, även polisen fick en bil förstörd i Valsta.

Det har varit en stökig kväll och natt i kommunen. Under söndagskvällen vandaliserades en polisbil i Valsta centrum, bilen fick fyra däck punkterade och bärgades bort från platsen. Enligt uppgift till redaktionen har en person gripits misstänk för brottet.

Under natten attackerades kommunhuset med någon form av vätska, brand uppstod utanför men brandkår släckte innan den spred sig in. Enligt Kriminalinspektör Martin Wallin kommer man att besluta om åtgärder framåt. Den bilbrand som inträffade på Strandvägen är troligtvis inte kopplad till attacken mot kommunhuset samt övriga bilbränder som inträffat.

Kontaktcenter kommer att hålla stängt i kommunhuset under dagen med anledning av attacken som rubriceras som försök till mordbrand.

sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

defacto_helsida

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

2020_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

liber_helsida
marinan_helsida
connys_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

ewas_helsida
centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
ewas_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider