defacto_pan2020
Foto: Insändarbild

Polisen inleder förundersökning om mordbrand

Polisen inleder en förundersökning gällande mordbrand efter branden i ett flerbostadshus på Odensalavägen.

centrum_artikel

Vid 15.30-tiden larmades brandkår till ett flerbostadshus på Odensalavägen i Norrbacka. När man kommer fram är det kraftig rökutveckling och det brinner för fullt i taket. Spridningen är dramatisk och hela taket blir snabbt övertänt.

Svart rök syns över stora delar av Märsta i eftermiddagsrusningen. Det omfattande släckningsarbetet pågick i flera timmar och vid 20-tiden var det fortfarande brandkår på plats för att släcka. Ingen person har skadats meddelar brandkåren. Man har inlett enförundersökning gällande mordbrand då man inte vet hur branden startat. När det är möjligt ska en teknisk undersökning genomföras.

Det är inte första gången ett hus på Norrbacka brinner. För två år sedan inträffade även en omfattande brand på Norrbackavägen där en hel fastighet förstördes.

centrum_helsida2020
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

ridskola2020_helsida
vardcentral_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

sigtunastad_helsida
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
dackskiftarna_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
dackskiftarna_outsider
vardcentral_outsider
speedy_vinter2020_outsider
connys
sigtunastad_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider