moderaterna_riksdag
Foto: Insändarbild

Polisen inleder förundersökning om mordbrand

Polisen inleder en förundersökning gällande mordbrand efter branden i ett flerbostadshus på Odensalavägen.

centrum_artikel

Vid 15.30-tiden larmades brandkår till ett flerbostadshus på Odensalavägen i Norrbacka. När man kommer fram är det kraftig rökutveckling och det brinner för fullt i taket. Spridningen är dramatisk och hela taket blir snabbt övertänt.

Svart rök syns över stora delar av Märsta i eftermiddagsrusningen. Det omfattande släckningsarbetet pågick i flera timmar och vid 20-tiden var det fortfarande brandkår på plats för att släcka. Ingen person har skadats meddelar brandkåren. Man har inlett enförundersökning gällande mordbrand då man inte vet hur branden startat. När det är möjligt ska en teknisk undersökning genomföras.

Det är inte första gången ett hus på Norrbacka brinner. För två år sedan inträffade även en omfattande brand på Norrbackavägen där en hel fastighet förstördes.

defacto_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
dack-helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
julmarknad_helsida
mp_host_helsida
helsida_var2021

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

flygskola_helsida
oppethus_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021