defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Polisen: Förebygg inbrott

Sportlovet är en av högtiderna för inbrottstjuvarna som slår till medan man är på semester.

centrum_artikel

Polisen uppmanar sportlovsfirare som ska resa bort i veckan att vidta förebyggande åtgärder för att förhindra och försvåra för inbrottstjuven. Man kan meddela grannar, be någon tömma brevlådan, ha timer på ljus och lampor samt att man inte går ut i sociala medier om att man är bortrest. Den som bor i villa kan även be någon att skotta eventuell snö som kan komma, att det slängs sopor i din tunna och att någon parkerar på din uppfart.

vardcentral_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
speedy_vinter_helsida
ridskola2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
dackskiftarna_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

2020_helsida
sigtunastad_helsida

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vardcentral_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
sigtunastad_outsider
speedy_vinter2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
dackskiftarna_outsider