defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Polisbil vandaliserades

En polisbil fick rutorna krossade i Valsta: - Man har lämnat bilen, antagligen för utredningsåtgärder, och då fått fönstren krossade, säger polisens presstalesperson Mats Eriksson, till unt.se

centrum_artikel

Vid 21-tiden upptäckte en polispatrull i Valsta att de fått rutorna krossade. Händelsen inträffar bara några dagar efter att det var tumult i Valsta med flera personer som greps i samband med att de hindrade en insats. Unt.se rapporterar att händelsen rubriceras som blåljussabotage.

sigtunastad_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

rentawreck_helsida
speedy_vinter_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
vardcentral_helsida
Moderaterna_helsida2021
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

dackskiftarna_helsida
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vardcentral_outsider
rentawreck_outsider
dackskiftarna_outsider
nrh
sigtunastad_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
moderaterna_sigtuna
sigtuna_vatten_outsider
connys