sportfiske_jubileum
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Polisaspiranter till Stockholm Nord och Arlanda

Arlandapolisen och Stockholm Nord får förstärkning av totalt 57 polisaspiranter under en period av 24 veckor.

rosta_sigtuna2

Region Stockholm får ut 149 polisaspiranter under 24 veckors tid för tjänstgöring. Aspiranterna kommer att handledas av erfarna poliser i hur vardagsnära brott kan hanteras i praktiken. Efter genomförd praktik återgår de till sina lärosäten i åtta veckor, därefter anställs de som polisassistenter. Stockholm Nord som omfattar Sigtuna kommun och Lokalpolisområde Sollentuna kommer att ta del av 48 aspiranter, Lokalpolisområde Arlanda får nio poliser.

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

nationaldag_helsida
mp_eu
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

v_eu_helsida

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

oppning_helsida
varfest_helsida
happyhomes_2019
eu_sap
rosta_sigtuna2
bonava_maj_helsida
mp_eu_outsider
sh_bovard_out
nationaldag_out
fme_outsider
nrh
bonava_maj_outsider
defacto_outsider
rosta_sigtuna
v_eu
oppning_outsider
colorama_april
sap_outsider_eu
moderaterna_maj_outsider
ridskola2019_outsider
sh_oppet
connys