arlandagolf_pan_aug
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Polisaspiranter till Stockholm Nord och Arlanda

Arlandapolisen och Stockholm Nord får förstärkning av totalt 57 polisaspiranter under en period av 24 veckor.

marstakalaset_artikel

Region Stockholm får ut 149 polisaspiranter under 24 veckors tid för tjänstgöring. Aspiranterna kommer att handledas av erfarna poliser i hur vardagsnära brott kan hanteras i praktiken. Efter genomförd praktik återgår de till sina lärosäten i åtta veckor, därefter anställs de som polisassistenter. Stockholm Nord som omfattar Sigtuna kommun och Lokalpolisområde Sollentuna kommer att ta del av 48 aspiranter, Lokalpolisområde Arlanda får nio poliser.

colorama_april2

Anställda vittnar om uteblivna löner

Nyheter märsta.nu har den senaste tiden fått många samtal från personal inom äldreomsorgen som vittnar om att deras timmar inte registreras som de ska och att löner uteblir: - Vi tar på oss extra arbetspass men får inte betalt för det, säger en av personerna.

Många gick på lovskola

Nyheter Sigtuna kommuns sommarskola för nior utan behörighet till gymnasiet har varit lyckad och de flesta har nu nått gymnasiebehörighet.

defacto_helsida
sommar

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
sommar_centrum
kontor_thaifong
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

marstakalas_helsida
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sigtunavatten_standard
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
nrh
colorama_april
connys